Detaliile din divorțul de Dinu pe care Deea Maxer nu vrea să le facă publice: „Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată”

Data publicării:

La un an de la divorțul de Dinu Maxer, Deea a scos la iveală mai multe detalii din fosta relație în care a stat timp de 18 ani de zile.

Deea Maxer a fost destul de reținută în a face publice diferite detalii cu privire la divorțul de Dinu. Astfel, dacă partenerul de viață a mai oferit publicului anumite detalii, aceasta a păstrat tăcerea, lucru pe care o să-l facă și pe viitor, după cum spune ea. Decizia nu a fost luată peste noapte, ci din momentul în care și-a dorit să rupă legământul cu fostul său soț. Chiar dacă știe că fanii așteaptă diferite informații și detalii, întrucât viața celor doi a fost mereu una publică, pentru binele copiilor, Deea spune că există anumite amănunte pe care nu le va scoate niciodată la iveală. 

„În momentul în care eu am anunțat divorțul, mi-am pus întrebarea: vorbești tot sau taci? Nu ai cum să dai oamenilor informații cu lingurița, când ai avut o viață expusă timp de 18 ani, super expusă, trebuia să iau o decizie. Mi-am dat seama că sunt lucruri multe prea personale, ale noastre, de cuplu, încât oamenii nici nu vor înțelege, pentru că o lungă perioadă relația a fost expusă într-un fel încât atunci când dai oamenilor alte date, nu mai înțeleg, asta a ținut de noi. Tocmai de asta m-am abținut și o să fac asta în continuare. Este un lucru pe care nu o să-l dezvălui niciodată. A refuzat invitații multe din cauza asta.”, a declarat Deea Maxer, în cadru podcastului realizat de Jorge.

Citește și: Deea Maxer, sfătuită de băiatul ei să divorțeze: „Dacă copilul meu a ajuns la această concluzie, am zis că e ok să fac asta”

Motivul pentru care nu vrea să ofere detalii despre divorț

Astfel, unul dintre motivele pentru care nu și-a dorit să expună toate informațiile și să fie perfect transparentă în fața comunității sale este pentru copii, spune Deea, care a luat în calcul repercursiunile pe care aceste fapte le-ar putea avea asupra băiatului său, care atinge aproape vârsta adolescenței.

„Andreas e mare, colegii lui au acces la Tiktok, văd podcasturi bucățele, care sunt în online. În momentul în care copilul meu vine de la școală și îmi arată un video pe care colegii lui l-au văzut, eu vrea să fie expunere de bun-simț și lucruri care să nu-l afecteze, atunci rămân la hotărârea mea și tac, mai mult de atât nu are sens.”, a mai spus ea.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Deea a fost cea care a luat decizia

Chiar dacă i-a fost greu și a avut nevoie de ceva timp de gândire, Deea spune că ea a fost cea care a pus punct căsniciei și care i-a scos în evidență partenerului său faptul că drumurile lor nu mai sunt demult aceleași. 

„Mie îmi place să spun că eu am avut curajul să iau decizia și mi s-a dat dreptate, nu imediat, dar mi s-a dat dreptate. La un moment dat am dorit să divorțez. (...) Este firesc să fie calm acum, pentru că a fost ceva care s-a stins în timp, o decizie cu care amândoi am fost de acord, eu chiar consider că am evoluat după divorț amândoi pe diferite planuri. Noi trăgeam în direcții diferite, iar asta se vedea.”, a mai dezvăluit Deea.

VEZI și: Cum au reacționat părinții Ramonei Olaru, când au auzit că fiica lor lucrează în televiziune: „Nu este un entuziasm dus la cote maxime, dar eu îi înțeleg”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel