Cum au reacționat părinții Ramonei Olaru, când au auzit că fiica lor lucrează în televiziune: „Nu este un entuziasm dus la cote maxime, dar eu îi înțeleg”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste"
Descriere foto: Sursă foto: Captură podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste"

Ramona Olaru a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi și despre traumele din copilărie.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru a trăit o copilărie extrem de dificilă, fiind nevoită de cele mai multe ori să îmbine treburile câmpului cu școala. Cu toate acestea, blondina a avut mereu un vis, acela de a ajunge la televizor, iar ani mai târziu a reușit. Astăzi, se bucură de un succes extrem de mare în online, cât și la TV, dar, cu toate acestea, asistenta de la Neatza spune că nu a fost niciodată felicitată direct de către părinții săi.

„Între noi nu există o relație în care să ne povestim viețile, noi vorbim, păstrăm legătura, suntem ok, dar pe noi așa ne-a format, crescut, ca să nu ne exprimăm sentimentele sau emoțiile. La noi nu a existat „te iubesc” sau „hai să te iau în brațe”. Crescând așa rece, nu am considerat că părerea lor e importantă, așa au funcționat lucrurile tot timpul. Nu am simțit să construiesc mai mult, pentru că nu am fost învățată așa. Eu, în general, vreau să mă schimb, să mă duc la  polul opus. Am început să citesc mult, extraordinar de mult, lucru pe care nu l-am făcut în școală.”, a declarat Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Citește și: Emily Burghelea, soluție ieftină de spălat gemurile: „Le lasă imaculate, fără niciun fel de pată”. Ai nevoie de 3 ingrediente

Cât de des vorbește cu părinții ei 

Chiar dacă ține legătura cu părinții, Ramona Olaru spune că nu vorbește mai mult de o dată pe săptămână cu cei doi adulți. De asemenea, aceștia nu sunt nici confienții blondinei, întrucât aceasta spune că nu a fost învățată niciodată să-și exprime sentimentele directe, cel puțin față de cei doi.

„Eu le-am spus că lucrez acolo, noi vorbim destul de rar, cam o dată pe săptămână. Eu cred că în sufletul lor li se pare wow, li se pare ceva extraordinar. Mai am și eu momente în care mă gândesc „Doamne ferește, ce am trăit până la vârsta adolescenței”. Eu doar mă bucur că sunt, mă bucur de fiecare moment, dar să realizez și să zic, mai greu. Dar sunt sigură că ai mei sunt foarte mândri, poate au discuții, dar nu mi s-au transmis. Nu este un entuziasm dus la cote maxime, dar eu îi înțeleg, nu au reușit să exprime emoție niciodată.”, a continuat blondina.

VEZI și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

A apelat de ceva timp la terapie

Astfel, pentru a deveni cea mai bună variantă a sa și pentru a scăpa de toate traumele din trecut, blondina a apelat la terapie. Nu s-a rezumat la un singur specialist, ci și-a dorit să experimenteze mai mult, până să găsească omul ideal care să o ajute să se liniștească din toate punctele de vedere.

„Am schimbat câțiva terapeuți, au fost mai mulți, pentru că e necesar să mergi la mai mulți. Eu am fost la un psiholog extrem de bun, a scos din mine multe stări, de la plâns, la râs și pentru că eram obișnuită cu asta, am zis că poate mai trebuie să încerc și în altă parte, ca în orice chestie. Toți au fost la fel de buni și m-au dus pe aceleași drumuri, sunt trei la număr, dar m-aș întoarce la prima. Acum nu am mai mers de vreo două luni, sunt într-un punct în care nu prea mai am ce să scot, viața mea e superbă. Eu am ajuns prin recomandarea cuiva, cineva din jur mi-a zis că sunt foarte buni. Acum și dânsa poate fi din categoria celora care nu acceptă pe oricine.”, mai spune ea.

Citește și: Era sau nu Ioana Ginghină divorțată de primul soț când a început relația cu Alexandru Papadopol? „Atunci s-a produs separarea definitivă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel