Detalii cutremurătoare despre accidentul în care a murit medicului Călin Doboș: „S-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Un martor a scos la iveală detalii cutremurătoare, cu privire la moartea fulgerătoare a lui Călin Doboș.

Călin Doboș, denumit și „medicul estetician preferat al vedetelor”, s-a stins din viață fulgerător, pe 26 octombrir, în urma unui accident rutier extrem de grav. Vestea aceasta cumplită a șocat mai multe persoane publice, printre care și pe Bianca Drăgușanu sau pe Vica Blochina. Acum, la două zile de tragedie, informații cutremurătoare ies al iveală. Unul dintre martorii prezenți la fața locului a dezvăluit cum a fost posibil așa un accident teribil și a povestit cum au arătat ultimele clipe din viața celebrului medic estetician. Așadar, potrivit informațiilor relatate, Călin Doboș ar fi avut o viteză foarte mare, impactul fiind unul extrem de dur, greu de privit.

„Mergeam spre podul Basarab, am trecut intersecția și omul acesta cu scuterul, am văzut că a făcut o depășire haotică, s-a băgat în fața unui..., a depășit o mașină. A pierdut controlul și a intrat în stâlp, scuterul mergând în față. Inițial am crezut că a căzut de pe pod omul, am oprit mașina. El mergea haotic, haotic rău de tot. A depășit mai multe mașini și când a intrat podul Basarab, a făcut stânga-dreapta cu scuterul, s-a lovit de bordură și a rămas inconștient, s-a lovit de stâlp, iar scuterul a mers înainte.

Da, avea viteză. Dar nu mi-am dat seama, inițial, că nu era nimeni pe scuter, până când nu a căzut în fața mea și a trebuit să mă opresc”. a mărturisit un martor, Bogdan Carapanceanu, pentru Antena Stars.

 

Bianca Drăgușanu, sfâșiată de durere, după vestea tragică

Printre vedetele care s-au arătat a fi dărâmate de vestea tragică a fost și Bianca Drăgușanu, care nu-l considera pe Călin Doboș doar un medic extrem de bun, ci și un membru al familiei sale. Cei doi erau foarte apropiați, iar blondina a făcut publică una dintre ultimele conversații purtate cu medicul ei preferat.

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e și mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu: „Sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă”. De ce nu au mai ținut cele două legătura, în ultima vreme

„Pierderea a însemnat atât de mult pentru mine încât nu poate fi descrisă în cuvinte”

Vedeta s-a arătat a fi extrem de afectată, pe rețelele de socializare, unde a spus faptul că nu poate descrie în cuvinte durerea pe care o simte în aceste clipe cumplite. 

”Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători și cred că cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu... pierderea cuiva atât de drag, care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

VEZI și: Claudia Pătrășcanu îl desființează pe Gabi Bădălău, după ce a cerut custodia copiilor: „Nu are timp pentru ei, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel