Ce spune Adina Buzatu despre ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Ambele ținute sunt...”

Data publicării:
Sursa foto: Adina Buzatu, Carmen și Klaus Iohannis, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Adina Buzatu, Carmen și Klaus Iohannis, facebook/ colaj foto Spectacola

Adina Buzatu a comentat ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Pe 6 mai 2023, în Marea Britanie a avut loc încoronarea Regelui Charles al III-lea. După cum s-a întâmplat și la funerariile Reginei Elisabeta, au fost prezenți la Westminster Abbey toți șefii statului importanți din lume, printre care și președintele României Klaus Iohannis și soția sa. Prima doamnă a țării noastre este deja cunoscută în spațiul public pentru gafele vestimentare pe care le-a făcut în ultima vreme la diverse evenimente „cu etichetă”, ca acesta, motiv pentru care designerii au pus și de data aceasta lupa pe apariția ei. 

Ce spune Adina Buzatu despre ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Și Adina Buzatu și-a exprimat părerea despre ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Designerul a vorbit despre dress-code-ul impus la eveniment.

„Ținutele masculine, în marea lor majoritate, au fost simple, rafinate și clasice, în ton cu dress code-ul specific unui astfel de eveniment. Mulți au ales Morning Coats, cu pantaloni în contrast, vestă și cravată, costume business, porturi naționale sau ținute militare de gală.

Doamnele invitate au purtat ținute monocrome, pasteluri sau culori vibrante, care acopereau genunchii și umerii, elegant accesorizate cu pălării mai mult sau mai puțin spectaculoase”, a spus Adina Buzatu, pentru playtech.ro

Cum au fost ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta

Adina Buzatu nu a avut nimic de comentat cu privire la ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, realizate de designerul Irina Schrotter.

„Principesa Margareta, Custodele Coroanei, a purtat o ținută monocromă, albastru regal, rochie clasică și pardesiu, cu pantofi și pălărie în aceeași culoare. Mi-a plăcut mult și ținuta lui Carmen Iohannis, nu am nimic de comentat. Ambele ținute sunt corecte, din punct de vedere al dress-code-ului, realizate din materiale monocrome, lungimea fiind până la genunchi”.

Designerul Irina Schrotter a ținut să scrie un mesaj pe rețelele de socializare, în care a precizat că cele două ținute sunt creațiile sale.

„Onorați să asigurăm ținuta Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, în calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, și ținuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, la Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea.

Imaginile sunt de astăzi, imagini în care Majestatea Sa, alături de Principele Radu, și Prima Doamnă a României, alături de președintele Klaus Iohannis, ne onorează purtând ținutele realizate de noi. Mulțumim!

„Jill Biden si nepoata sa au făcut o declarație politică prin cromatica ținutelor, albastru-galben”

„Jill Biden si nepoata sa au făcut o declarație politică prin cromatica ținutelor, albastru-galben, mesaj de susținere a Ucrainei. De altfel, au și fost așezate lângă prima doamnă a acestei țări, la ceremonie. Deux piece-ul albastru, al soției președintelui american, poartă semnătura designerului conațional Ralph Lauren. Costumul îi subliniază silueta, fiind accesorizat cu o pălărie de dimensiuni extrem de mici”.

Adina Buzatu a avut doar cuvinte de laudă și cu privire la ținuta purtată de Prințesa Kate.

„A purtat o robă regală, din mătase naturală, albastru intens cu roșu. Sub roba victoriană, a ales o rochie Alexander McQueen culoarea fildeșului, cu o broderie argintie, care simbolizează cele patru țări ale Regatului Unit. La cererea Regelui, adresată tuturor invitațiilor, de a nu etala opulență, Prințesa Kate a optat pentru un accesoriu din argint cu cristale semnat Jess Colle și Alexander McQueen”, a mai spus Adina Buzatu, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Carmen Iohannis a comis-o din nou! Gafa vestimentară de la încoronarea Regelui Charles. Cătălin Botezatu: „Nu punem un lănțișor cu cruciuliță la...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel