Denise Rifai își așteaptă alesul: „Rostul în viaţă al unei femei este alături de un bărbat”

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai. foto Facebook
Descriere foto: Denise Rifai. foto Facebook

Denise Rifai este  o jurnalistă tăioasă, curajoasă și mereu cu vorbele la ea. În viața profesională a cunoscut succesul și și-a făcut numele cunoscut. Acum, prezentatoarea Tv așteaptă cu nerăbdare ca și viața sentimentală să-i aducă bucurii. 

Denise Rifai reușește să transforme în succes orice proiect profesional. „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a câștigat publicul imediat. Chiar dacă este pe culmile succesului profesional, vedeta mărturisește că își dorește ca și în viața sentimentală să aibă același noroc. 

 

“Sunt un om care a trecut prin viaţă, mi-a dat Dumnezeu mult bine, sunt un om iubit de Dumnezeu. Mi-ar plăcea să cunosc un om care să mă completeze şi să îmi fie partener pâna la final”, a declarat Denise Rifai pentru OK Magazine.


Prezentatoarea Tv spune că ea crede în instituția căsătoriei și că rostul femeii este să-i fie alături bărbatului. 

„Nu cred că este o lume a despărţirilor, ci mai degrabă sunt mai mult mediatizate.. Astăzi, lucrurile se află mult mai repede. Cred că au fost întotdeauna cupluri care nu funcţionau ideal. Sunt oameni care stau împreună din obişnuinţă sau din alte considerente. Eu cred în instituţia căsătoriei, mi se pare ceva frumos, nobil. Sunt o femeie deschisă la minte şi viaţa mea va fi exact aşa cum se va aşeza. Tot ceea ce îmi doresc este ca bunul Dumnezeu să îmi trimită un partener de călătorie cu care să îmi petrec viaţa frumos. Ţin mult la viaţa în doi, este important ca noi, ca femei, să avem o viaţă independentă de cea a partenerului; eu am prieteni foarte buni în jurul meu, am familia mea, foarte multă treabă, bucuriile mele. Însă consider că rostul în viaţă al unei femeie este alături de un bărbat, cu care să formeze un cuplu. E frumos să ai legământul acesta şi în faţa lui Dumnezeu”, a mai sous jurnalista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel