Denise Rifai, "dribling" prin sufletul lui Gică Popescu. Ce i-a spus marele fotbalist despre perioada din spatele gratiilor

Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai. foto Facebook
Descriere foto: Denise Rifai. foto Facebook

Denise Rifai a vorbit despre întâlnirea cu Gică Popescu și despre cele 40 de întrebări pe care i le-a adresat marelui fotbalist. 

Astazi, în cadrul matinalului „Scularea!”, de la Radio Impuls, Denise Rifai a mărturisit că a rămas profund impresionată de întalnirea cu Gică Popescu și ca abia asteapta ca și telespectatorii sa afle cat mai multe lucruri despre viata acestuia.

„Interviul din această seară este unul plin de emoție, îl vom descoperi pe omul din marele sportiv Gică Popescu. M-am bucurat atat de mult ca am reusit sa fac un prin sufletul lui, cu intrebarile mele! Am aflat foarte multe lucruri interesante despre viața lui de familie, despre experiența lui din închisoare, despre relația pe care a avut-o cu tatăl lui, pe care l-a pierdut, în timp ce se afla în detentie. Este un interviu special. Este unul dintre cele  mai frumoase interviuri pe care le-am facut până acum”, a spus Denise Rifai.

 

Emisiunea jurnalistei va fi difuzată astăzi, la Kanald. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel