Denise Rifai, despre întâlnirea cu Viorica Dăncilă: Nu mi-am schimbat niciodată punctele de vedere

Data publicării:
Viorica Dăncilă și Denise Rifai, foto Kanal D
EXCLUSIV
Descriere foto: Viorica Dăncilă și Denise Rifai, foto Kanal D

Denise Rifai a vorbit, la Interviurile Spectacola și DC News, despre prezența Vioricăi Dăncilă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai realizează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Proiectul a devenit un adevărat fenomen, încă de la prima ediție. Personalități de renume s-au așezat în fața jurnalistei și i-au răspuns la cele 40 de întrebări incomode. 
Peste 60 de personalități și-au deschis sufletul în fața jurnalistei, până acum. 

Denise Rifai: Nu este ușor să privești în ochi un om și să îl întrebi acel lucru care stă pe buzele tuturor și nimeni nu are curajul să întrebe 


Invitată în platoul Spectacola și DC News, jurnalista a explicat principiul pe care se bazează formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: invitații nu știu ce vor fi întrebați sau temele abordate. În spate, o întreagă echipă lucrează la documentarea întrebărilor. Nu sunt permise întrebări despre zvonuri sau informații pe surse. Denise are voie să își întrebe invitații doar despre subiecte care au apărut deja în presă și spune că, în acest fel, le dă șansa personalităților să-și spună povestea și propriul adevăr. 

„Sunt invitați care încearcă să afle temele de discuție sau întrebările, iar eu le spun tuturor: Eu nu dau întrebări! Dacă aș fi dat măcar o dată întrebările, s-ar fi aflat și nu aș  mai fi fost eu Denise Rifai. Nu dau întrebări, iar temele de discuție sunt aceleași pentru toți: viața lor, pentru că eu viața lor o pun pe masă, așa cum a fost ea scrisă de articolele sau de interviurile care au apărut în presă de-a lungul timpului. Nu am voie să joc cu nimic. Nu am voie să spun ce am auzit, ce știu pe surse. Am voie să folosesc doar informația care a apărut. 

Mai departe mă joc. Cu fiecare invitat în parte croiesc, pe fiecare tipologie în parte, toate întrebările pe care toți cei de acasă și le-ar dori sau le gândesc, despre acel invitat.  Anumite puncte care au fost interesante, nevralgice, depinde de viața respectivului. Iar eu îi dau șansa, aducându-i în față tot ce se scrie despre el, punând întrebarea pe care toată lumea o are în cap, dar nu are poate curajul să o adreseze sau nu are ocazia să o adreseze, eu vin și iau asupra mea toate aceste întrebări, cu bunele și cu relele lor pentru că nu este ușor să privești în ochi un om și să îl întrebi acel lucru care stă pe buzele tuturor și nimeni nu are curajul să întrebe. Ai nevoie de foarte multă stăpânire de sine, ai nevoie să fii realmente foarte bine pregătit și să îi cunoști viața într-atât, încât să Îți asumi acele întrebări”, a declarat Denise Rifai. 

„Oamenii asta nu înțeleg, mai ales politicienii”. Denise Rifai, adevărul despre SECRETELE invitaților săi: Să nu fim ipocriți


„Viorica Dăncilă a putut să își așeze adevărul propriu”

„Cum a fost întalnirea cu Viorica Dancilă, în condițiile în care, anterior, ai criticat-o în mod constant”, a intrebat Georgiana Ioniță, realizatoarea emisiunii Interviurile Spectacola și DC News. 

„Eu ca jurnalist, nu mi-am schimbat niciodată punctele de vedere. Sunt cunoscută pentru asta, iar interviul este mereu unul curat, cu aceleași puncte de vedere clar exprimate, iar Viorica Dăncilă a putut să își așeze adevărul propriu, așa cum l-a simțit și cum l-a trăit. Eu nu m-am prefăcut că sunt alta, nu mă prefac că sunt alta, nu aș avea cum și când. Ăștia suntem. Pe lângă toate informațiile politice, am adus toate informațiile din zona de familie, dar și alte domenii în care a lucrat, toate infoirmațiile care se știu despre ea și am construit un altfel de interviu. Un interviu biografic în 40 de întrebări”, a mai declarat jurnalista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel