Denise Rifai a acceptat cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac: „Sunt dispusă să mă mărit cu el”

Mihai Bendeac, Denise Rifai, colaj foto Facebook
Descriere foto: Mihai Bendeac, Denise Rifai, colaj foto Facebook

Mihai Bendeac a anunțat recent că a cerut-o în căsătorie pe Denise Rifai. Iată răespunsul prezentatoarei TV:

Mihai Bendeac vrea să renunțe la viața de burlac și să devină băiat de casă. Actorul a făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere. Într-un story postat pe pagina lui de Instagra, acesta îi mărturisea mamei sale că Denise Rifai l-a chemat în emisiunea pe care o moderează la Kanal D, dar el i-a pus o condiție. Mihai Bendeac i-a cerut prezentatoarei TV să se mărite cu el. 


Mihai Bendeac a spus că totul este foarte serios și va face cununia civilă cu Denise Rifai, de care este îndrăgostit deja de ceva timp. 


”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac. 

Denise Rifai vrea contract prenupțial


Deși toată lumea a crezut că este o glumă a actirului, prezentatoarea TV confirmă că acea conversație a avut loc, ba mai mult, ea spune că e dispusă să se mărite cu Bendeac, doar pentru a-l avea în emisiune ca invitat.

 ”Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice.Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ”40 de întrebări”.


Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio. Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a declarat Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

 

Bendeac a avut doar trei relații până la 38 de ani

Mihai Bendeac nu a fost niciodată căsătorit și spune că cea mai lungă relația a lui a fost de un an de zile. Actorul spune că se îndrăgostește nebunește la început dar îi trece foarte rapid și îi dispare interesul pentru persoana de lângă el. Mai mult, el și-a tatuat pe decetul inelar „never” (niciodată).


„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum. Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile. Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!”, a dezvăluit Mihai Bendeac în podcastul lui Cătălin Măruță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 23 oct 2021, 16:00 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience