Denisa Hodișan, complet naturală. Cum arată soția lui Flick fără filtre și machiaj

Data actualizării: | Data publicării:

Denisa Hodișan s-a afișat complet naturală, fără machiaj și fără filtre. 

Denisa și Flick formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fosta Miss Planet i-a furat complet inima omului de radio, care a cerut-o în căsătorie imediat după ce a cunoscut-o. 

 

Cu siguranță, frumusețea este una dintre calitățile care l-au cucerit pe Flick. Denisa este extrem de frumoasă, are o siluetă de vis și nu are nici cea mai mică problemă să își arate chipul fără niciun pic de machiaj pe internet. 

„Am hotărât să postez o fotografie cu mine needitată, neprelucrată și fără filtre”, a scris vedeta  pe Instagram.

 

 

Cerere romantică în căsătorie


Denisa a povestit recent cum a cerut-o Flick în căsătorie. 

”Acum 3 luni (21.08.2020) ne aflam în orașul care se întinde pe două continente. Deși de obicei stăm împreună în “vană” (cum se spune în Ardeal) @flick_domnulrima a spus, pentru prima dată că el nu vrea să intre cu mine ci vrea să stea pe margine și să îmi scrie poezii. Eu fiind în vană nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră și nici nu am observat că în buzunar avea o cutie mică de bijuterii. Pe când am terminat de făcut poza asta, a terminat și poezia, iar eu foarte curioasă i-am zis să-mi citească, dar nu mi-a citit.... ci mi-a dat mie carnețelul. După ce am citit m-am întors brusc spre el, era în genunchi lângă vană și avea în mână cutia deschisă cu cel mai frumos inel din lume. Nu știu cine a avut emoții mai mari, dar amândoi eram cu ochii în lacrimi... la fel cum îi am și acum și de fiecare dată când povestesc cuiva cum am fost cerută în căsătorie de sufletul meu pereche. Te iubesc, Sebastian”, a spus Denisa pe contul ei de instagram.

Cei doi și-au spus DA, în fața lui Dumnezeu și au plecat în luna de miere în Maldive.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denisa Filcea (@11denisahodisan11)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel