Soția lui Flick, scandal după botez. A izbucnit în lacrimi din cauza fotografiiilor: „M-am umilit în fața ei”

Data actualizării: | Data publicării:
Denisa Filcea, în lacrimi/ Sursă foto: Captură Youtube
Descriere foto: Denisa Filcea, în lacrimi/ Sursă foto: Captură Youtube

Denisa Filcea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns. Soția lui Flick a povestit tot ce s-a întâmplat. 

Denisa Filcea a izbucnit în lacrimi, după ce fotografa din Ucraina angajată de către ea și soțul ei pentru a face poze la botezul fiicei lor a spus că cei doi soți au refuzat să o plătească în totalitate pentru serviciile prestate.

Denisa Filcea: ”M-am umilit și în acea zi în fața ei”

Într-un nou vlog pe YouTube, Denisa Filcea a povestit tot ce s-a întâmplat. Ma mult decât atât, vedeta a mărturisit că a fost umilită de către fotografă de mai multe ori.

”Am fost foarte supărată, am început să plâng când am realizat că Eva nu are poze din ziua botezului și mă simțeam foarte vinovată din cauza asta.

M-a afectat foarte tare, am rezolvat situația, am făcut a doua zi poze cu Eva. În seara respectivă eu i-am trimis ei (n.r. fotograful de la botez) mesaje. Nu a postat mesajele respective, în care eu i-am spus foarte frumos, chiar plângând. Uite, mă deranjează că nu ai mai stat să ne faci poze, fetița mea nu are poze de la botez. Nu înțeleg de ce îmi ceri bani în plus, te rog frumos trimite-mi fotografiile pe care le ai. Ți-am plătit cât tu ai cerut. Lucrurile s-au întâmplat exact așa cum ți-am spus inițial că se vor întâmpla.

După acele mesaje pe care i le-am trimis, ea a spus că se va gândi. Am lăsat-o o săptămână. Am revenit la ea și i-am spus: Te rog frumos să îmi trimiți fotografiile. Ea a avut aceeași atitudine scrupuloasă pe care a avut-o și în ziua botezului, după care mi-a cerut diferența de bani.

I-am cerut factură, a refuzat să îmi dea factură. A spus că nu trebuie să îmi dea factură pentru că nu am semnat un contract. Sunt mesaje în care am plâns în fața ei, m-am umilit în fața ei să îmi dea pozele pentru care am plătit. Sunt mesaje vocale în care m-am umilit să îmi dea ce consideră ea că merit de acei 150 de euro pentru care plătisem.

Nu am considerat că merită 400 de euro, mai ales pentru că noi nu avem poze. Nu vreau să mint, cât Sebastian era plecat să aducă banii, m-am umilit și în acea zi față de ea și i-am zis te rog frumos, fă-mi măcar o poză să am și eu amintire cu Eva. Mi-a făcut două-trei poze, sincer, nu știu dacă ni le-a trimis. În fine”, a fost doar o parte din povestea spusă de Denisa Filcea în cadrul unui vlog postat pe contul ei de Youtube.

Care a fost explicația fotografului

„Aș dori să vă spun povestea mea de cunoștință și cooperare cu Flik și Denisa:

1. Mă întâlnesc cu Denisa prin intermediul prietenilor mei din Harkov. Odată, Denisa a fost în orașul meu cu muncă.

2. Am avut 3 ședințe foto gratuite cu ea. în timpul primei ședințe foto, mi-a oferit o publicație în Viva. Mulțumesc Denisei (sunt o persoană nouă în această țară și am nevoie de publicitate).

3. După a doua ședință, m-au invitat să fiu fotograful lor personal pentru evenimentul Viva. Mulțumesc, Denisa!

4. După ce a născut, Denisa m-a invitat la ea acasă pentru o ședintă foto. Am fost de acord, dar am înțeles pentru mine că aceasta a fost ultima ședință gratuită. Locuiesc singur, am venit din Ucraina și asta este munca mea. După ședința foto, ea a menționat că plănuiesc un botez pe 14 august și au vrut să îi fotografiez. Am fost de acord cu asta, eram liber în ziua aceea și puteam veni. Nimeni nu m-a întrebat de bani.

5. Atunci Denisa mi-a scris pe WhatsApp înainte de botez și m-a anunțat că au buget pentru 3-4 ore de munca de 100 euro. Răspunsul meu a fost că am o plată orară de 100 euro/ ora, doar în cuantumul bugetului ei. La care Denisa mi-a scris că ședința a durat doar 2 ore (45 de minute în biserică și 45-50 de minute pe drum și a mai indicat că 200 de euro e scump, pentru care am fost de acord să le fac o reducere, pentru că aveam nevoie de bani, am zis 150 euro)”, a scris fotograful pe Instagram.

„E amuzant că zici minciuni într-o zi sfântă”

„Când am ajuns la ei acasă, am aflat de la videograf că drumul cu sens unic până la biserică nu este de 45-50 de minute, după cum scria Denisa, ci de 1-1.15 ore (doar un drum este de 3 ore). Timp suplimentar=cost suplimentar, logic, nu? Am avut o întâlnire importantă despre care i-am povestit Denisăi, la care mi-a spus „poți să ieși de la biserică și să suni” Cee? La care i-am răspuns, că o voi anula, pentru că am înțeles că este o zi specială, acesta este botezul. Drept urmare, această filmare a durat aproape 5 ore (de la 11:00-15:45). Când am ajuns acasă, Denisa m-a întâlnit și m-a întrebat dacă mai pot face niște poze cu familia lor, la care i-am răspuns că trebuie să merg, după care Flik a dat 150 de euro. I-am spus «plătește-mă cum trebuie», dar, nu… m-am înțeles repede și l-am rugat pe Flik să iasă și să-i spună totul așa cum era. I-am spus lui Flik că această situație nu este normală pentru mine și am anunțat că cer 400 de euro pentru munca mea (nu 500 de euro, a fost pur decizia mea, nu mă plâng). Flik m-a ascultat și a spus că nu ar trebui să-mi fac griji, a indicat de asemenea că trebuie să vorbească cu soția lui. Am plecat liniştit luându-mi rămas bun. Seara, Denisa a trimis un mesaj vocal timp de 5 minute, pe care l-am ascultat a doua zi dimineața. 

P.S. Ai spus că nu vrei război? Dragă, nu știi ce este războiul. Pot să-ți dau cheile mele de la apartamentul din Harkov, gratuit… Am sperat că îți vei reveni în fire, că vei înțelege, dar nu. Să știi, că banii nu sunt totul în lumea asta. Și această situație pentru mine nu este despre bani, ci despre respectul de sine, munca și timpul meu. E amuzant că zici minciuni într-o zi sfântă, la botezul fiicei tale cu Flick”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel