Denis Hanganu s-a căsătorit. Cine este femeia care l-a făcut să spună: „Eu cred în căsătorie”

Denis Hanganu, actorul principal din serialul Clanul, s-a căsătorit în acest weekend. Frumoasa mireasă, Raluca, este de profesie medic chirurg, iar actorul este topit după ea. 


Denis Hanganu și-a unit destinul cu Raluca, femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni. Proaspăta soție a actorului este de profesie medic chirurg.


De la nunta celor doi nu au lipsit actorii din Clanul, care au vrut sa le fie alături tinerilor însurăței. 

Un cuplu discret, cei doi au fost dați de gol chiar de colegii actorului, caree au postat pe rețelele de socializare imegini de la ceremonie. 

 Într-o postare pe Instagram, Cătălina Grama, care și ea s-a căsătorit recent și care îi este colegă lui Denis în serialul Clanul, a împărtășit cu fanii câteva imagini de la nunta. 

„Sa ne traiasca mirii si Clanul! Casa de piatra Raluca & Denis @denishanganu Cea mai romantica si frumoasa nunta”, a scris Cătălina Grama pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CATALINA GRAMA IPATE (@catalinagramajojo)

 

Printre vedetele care au fost alături de Denis Hanganu  în ziua nunții se numără Elvira Deatcu, George Mihăiță, Cătălina Grama și Paul Ipate, Marian Olteanu, George Ivașcu, Vladimirr Drăghia și soția.


 „A fost foarte frumos, am plecat la 3.30 de la petrecere. A fost frumos, a fost emoționant, Denis a dansat încontinuu, nici nu știu când a mâncat, dacă a mâncat, și-a dansat soția, iubita, partenera încontinuu.Sunt doi nebuni, au dansat încontinuu. Sunt adorabili amândoi. Chiar râdeam că nici nu l-am văzut pe Denis niciodată așa de dezlănțuit. A dansat încontinuu. Așa s-a bucurat de întâmplarea asta din viața lui, a fost foarte frumos”, a declarat, pentru Playtech, Elvira Deatcu.


Denis Hanganu, declarații emoționante despre soția sa


„Nu, ea nu vine din domeniul artistic, ci din cel medical, și e cu atât mai bine, părerea mea. Avem ce ne povesti acasă unul celuilalt, nu ne plictisim niciodată. Este un medic chirurg grozav, foarte dedicat, și sunt mândru că face parte tagma medicilor tineri din valul noilor generații care nu aplică pacienților aceleași principii și practici învechite și arhicunoscute pe la noi”, își descria actorul partenera, într-un interviu mai vechi, pentru Viva. 


Femeia care l-a făcut să creadă în căsătorie

„Bineînțeles că destinul unui cuplu nu stă într-un act de căsătorie, dar în același timp îl înnobilează, ori aici sunt frumusețea și sensul lucrurilor. Oamenii aveau diferite ceremonii sau ritualuri de „căsătorie, încă din cele mai vechi timpuri, pentru a realiza oficial uniunea dintre cei doi. E o dovadă de identificare în fața lumii, până la urmă. Sigur că e opțiunea fiecăruia și putem fi cârcotași să spunem că „nimic nu garantează nimic, dar nu despre asta e vorba și, oricum, nu astfel de concepții sau principii au stat la baza unui curs sănătos al lucrurilor. Dacă ar fi așa, probabil pe aceeași logică n-am mai face nici copii, că nu ne garantează nimeni nimic despre ei și evoluția lor. Revin și închei prin a reitera că eu cred în căsătorie”, a mai spus acesta pentru sursa citată. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 sep 2023, 08:36 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience