Delia, țeapă de 2000 de auro, la concertul lui Beyonce din Vrșovia. Ce a pățit artista când a ajuns la casa de bilete„ Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările. Aveți mare grijă”

Sursa foto: Delia Matache, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia Matache, Instagram

Delia a povestit cum a fost la un pas de a fi țepuită cu 2000 de euro, la concertul lui Beyonce. 

Delia a mers în Varșovia, pentru a-și vedea idolul în carne și oase. Artista a mers să o vadă pe Beyonce, însă a avut parte de o situație neașteptată, când a ajuns la casa de bilete, pentru a-și lua brățara pentru acces. Mai exact, Delia a achiziționat bilete de pe un site, care a vândut biletele de două ori. Din fericire, artista a reușit să rezolve situația și a văzut-o live pe Beyonce.

Delia, țeapă de 2000 de auro, la concertul lui Beyonce din Vrșovia

Artista a povestit totul pe rețelele de socializare, acolo unde i-a și sfătuit pe fanii săi să aibă grijă  de pe ce site-uri fac anumite comenzi, deoarece sunt foarte multe țepe.  Cântăreața a achiziționat bilete de pe un site, care a vândut biletele de două ori. Din fericire, vedeta a reușit să rezolve situația și a văzut-o live pe Beyonce.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete de pe V*****o, mare grijă că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine. Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, a spus Delia pe Instagram.

Nicole Cherry și fina ei, Larisa Udilă, au mers împreună la concertul lui Beyonce

Și Nicole Cherry și fina sa, Lariusa Udilă, au mers să o vadă pe Beyonce. Larisa Udilă le-a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, că nașa s-a s-a ocupat de organizare și au luat biletele cu 2500 de euro, de persoană. 

„Asta cred că a fost cea mai des întâlnită întrebare în ultimele zile. A fost șocant pentru toată lumea de pe Instagram cât de aproape am fost de Beyonce și cât a costat biletul. Știu că probabil ați găsit pe internet biletul meu la 10.000 de euro, dar am avut noroc cu nașa Cherry, care este as în ceea ce privește organizarea. Le-a luat din timp, avem biletele luate de două luni și am plătit pe ele 2.500 de euro fiecare. Oricum au fost scumpe, dar diferența per bilet este destul de mare”, a mărturisit Larisa Udilă.

Vedeta a ținut să precizeze că au avut parte de o experiență inedită, mai ales că au putut să se bucure de cele mai bune locuri, chiar la câțiva metrii de Beyonce și chiar au primit cadouri din partea celebrei artiste. 

„Chestia este că am fost fix pe scenă, deci am stat pe scenă. Am avut bar, baie doar pentru persoanele care stăteau acolo, cred că erau 50. Aveam bar cu băuturi alcoolice și sucuri gratis, aveam escortă care ne-a luat de la intrare și ne-a dus în locuri, am primit și cadouri din partea lui Beyonce, s-a uitat la noi, ne-a pupat, deci a fost la un metru și ceva de mine”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ce spunea Doina Teodoru despre soția lui Cătălin Bordea, înainte ca Livia să plece de acasă: „El i-a cumpărat mșină pentru asta” Cei doi ar fi în curs de divorțGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2023, 13:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience