Ce spunea Doina Teodoru despre soția lui Cătălin Bordea, înainte ca Livia să plece de acasă: „El i-a cumpărat mșină pentru asta” Cei doi ar fi în curs de divorț

Sursa foto: Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Livia, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Livia, instagram/ colaj foto Spectacola

În urmă cu ceva timp, Doina Todoru a făcut câteva afirmații la adresa soției lui Cătălin Bordea. 

Doina Teodoru a fost invitată la una dintre infinitele ediții de roast din cadrul iUmor, acolo unde i-a avut drept ținte ale ironiilor pe foștii săi colegi de la America Express, Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Mi exact, vedeta a făcut câteva afirmații la adresa căsniciei lui Cătălin Bordea. 

Ce spunea Doina Teodoru despre soția lui Cătălin Bordea, înainte ca Livia să plece de acasă

Doina Teodoru a spus despre colegul său că are o căsnicie fericită și că soția sa nu-l va părăsi niciodată, cumpărându-i și o mașină, în acest sens. 

 „Cătălin are o căsnicie foarte fericită. Soția sa nu-l va părăsit niciodată pentru că i-a cumpărat mașină să fie sigur că nu pleacă”, spunea Doina Teodoru, în una dintre edițiile iUmor, de pe Antena 1. 

Cu toate astea, se pare că lucrurile nu au fost atât de roz, iar cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit ultimelor informații apărute, Livia ar fi plecat din casa în care locuia alături de soțul ei. 

Ce spun apropiații cuplului despre relația celor doi

Un apropiat de-al lui Cătălin Bordea a declarat că actorul suferă foarte rău după despărțirea de soția sa. Totodată, acesta a precizat că bărbatul a fost și la psiholog, pentru a-și rezolva anumite traume. 

„Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru CANCAN.RO.

Elena Merișoreanu, reacție neașteptată, după ce s-a zvonit că Livia și Cătălin Bordea au divorțat

Și Elena Merișoreanu a avut o primă reacție legată de zvonurile legate de divorțul dintre Cătălin Bordea și soția sa. 

”Mare păcat! L-a părăsit și tatăl lui, în autobuz, când era mic, acum l-a părăsit și soția, Doamne ferește, poate că are o karmă a abandonului! Să îi dea Dumnezeu putere și să meargă înainte! Doar nu o să stea acum să jelească toată viața că l-a lăsat nevasta. E un actor foarte talentat, e băiat bun, frumos, găsește el pe alta, dar îl sfătuiesc ca, pe viitor, la următoarea, să caște ochii mari! Înseamnă că ei nu și-au acceptat niște treburi împreună, păcat, trebuie să fie toleranți, nu poți să fii numai bine. Nu știm niciodată, stai o viață cu un om, nu știi ce e între ei. Să le dea Dumnezeu înțelepciune! Poate că a avut motive să-l părăsească. Când formezi un cuplu trebuie să-ți asumi tot!”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Impact.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2023, 12:10 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience