Delia Matache se gândește să devină mamă: Rămâne o portiță deschisă

Data publicării:
Sursa foto: Delia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, Instagram

Delia a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil.

Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de pe scena muzicală românească, succesul ei fiind bine cunoscut de toată lumea. Chiar dacă artista are o carieră perfectă, dar și o căsnicie de care este foarte mândră, curiozitatea ce stă pe buzele tuturor este când va apărea și un copil în viața celor doi. Acest lucru stârnește și mai multe curiozități, cu atât mai mult cu cât artista are deja doi nepoți din partea surorii sale, Oana, de care pare mereu foarte atașată.

Mai mult, Delia este cu 10 ani mai mare decât sora sa, împlinind anul acesta vârsta de 40 de ani. Chiar dacă nu a dat niciodată un motiv concret pentru care nu a devenit mamă până acum, artista spune că această opținute rămâne deschisă pentru ea și pentru Răzvan Munteanu, care încă se gândesc la această variantă.  

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!”, a dezvăluit Delia Matache, potrivit cancan.

Delia Matache nu este fana sălilor de fitness

Chiar dacă are un fizic de invidiat, vedeta nu se declară a fi o fană a sălilor de fitness. Cu toate acestea, ea spune că mișcarea este nelipsită din viața celor doi, care practică cel mai des mersul pe jos. Partea preferată din zi, când preferă să iasă la plimbare este dimineața, spune ea, datorită faptului că orașul nu este la fel de aglomerat.

„Mergem foarte mult, dar «just walking», mers simplu, normal, sau mers alert. Și din când în când și alergare. Diminețile, cel puțin, la orele la care nu e foarte multă lume în parcuri, îi dăm frumos, mergem pe jos până la cafeneaua care ne place, bem o cafea și înapoi acasă. Și mai fac stretching foarte mult și foarte des, mai înot, sunt activă.

Nu sunt fan săli de fitness, nu merg la sală!”, a mai adăugat artista, pentru sursa citată. 

Citește și: Delia a răbufnit. Ce a enervat-o la culme pe artistă: „În momentul asta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel