Delia, declarații controversate: „Mie nu-mi plac oamenii care merg încet, am o problemă cu ei”

Data publicării:

Delia susține că nu suportă oamenii care merg încet, argumentându-și declarația, în cadrul unui podcast.

Delia este adepta călătoriilor, drumețiilor și timpului petrecut cât mai mult în natură, în fel de fel de destinații străine. Vedeta este extrem de activă, face adesea jogging, motiv pentru care aceasta spune că nu înțelege oamenii care merg încet pe stradă. Făcând abstracție de la persoanele care au motive întemeiate pentru a face așa ceva, precum sunt cele care au probleme de sănătate sau cele care nu au spațiu pentru a se mișca eficient, artista explică că nu înțelege această atitudine a persoanelor din jurul său.

„Mie nu-mi plac oamenii care merg încet, am o problemă cu ei, nu înțeleg de ce ai merge încet, eu mă mișc repede. În condițiile în care se poate, în care ai spațiu și ești perfect sănătos, ca să nu.. în condiții normale, în care ei merg încet. Nu am avut această percepție când eram mică, nu am fost așa agitată, cred că m-am agitat între timp, dar nu am răbdare și de aici cred că mi se trage.”, a declarat Delia, în cadrul podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu.

VEZI și: Cum a reușit Codin Maticiuc să dea jos 11 kilograme. Vlad Burghelea, antrenorul vedetelor: „A slăbit într-un timp foarte scurt” / EXCLUSIV

A fost acuzată că este consumatoare de substanțe interzise

Această stare de spirit energică i-a făcut însă pe unii din comunitatea Deliei să o acuze pe aceasta că este consumatoare a diferitelor substanțe interzise. Zvonurile au ajuns rapid și la urechile vedetei, care s-a arătat a fi extrem de supărată pe comentariile pe care le-a citit în mediul online. Starea sa mereu energică nu este rezultatul unor astfel de substanțe, clarifică artista.

„O bârfă care mă enervează pe mine este că în sistemul ăsta de astăzi și în lumea în care trăim, dacă ești un om foarte energic, extrovertit și ok cu el, pare că ești consumator de substanțe interzise. Nu-mi place chestia asta, urăsc când mai văd comentarii sau mă întreabă lumea ce am luat, ce fumez. Mi se pare că trăiești într-o lume tristă, dacă în realitatea ta ai nevoie de ceva pentru a arăta așa. Pentru mine e normalitate și e viața mea, așa sunt, asta sunt, fără nimic, nu știu cum ar fi altfel.”, a mai spus artista.

Citește și: Delia și-a întrerupt terapia după doar două ședințe. Ce nu i-a plăcut artistei: „Am zis că nu vreau asta”

„Mi s-a spus că greșesc, că sunt un model”

În urmă cu ceva timp, Delia s-a aflat în mijlocul unui scandal, din cauza unor declarații controversate pe care le-a făcut la adresa copiilor. Întrebată de un fan de ce nu a devenit mamă până în prezent, aceasta a spus că nu-și dorește un astfel de stres în viața sa și „că oricum suntem prea mulți”. La ceva timp de la scandal, Delia clarifică situația și spune că nu a fost o declarație, ci pur și simplu un răspuns banal, acordat unui fan în mediul online.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii”. Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red.: în timpul unui LIVE pe TikTok), stăteam efectiv de vorbă. În continuare cred că nu vreau să am copii. Mi s-a spus că greșesc, că sunt un model și dacă eu zic asta, oamenii nu o să mai facă copii și o să fim mai puțin, ar fi interesant să funcționeze. ”, a explicat Delia.

VEZI și: Delia, prima colaborare alături de Oana Matache. Cele două surori lansează „Jimmy Samurai” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel