Delia a renunțat la hainele largi și face furori în costum de baie: „Cele mai frumoase picioare tu le ai!”

Data publicării:

Delia Matache și-a surprins comunitatea de fani printr-o fotografie provocatoare, în costum de baie.

Delia Matache este adepta destinațiilor cât mai exotice, care să o țină departe de frigul sezonului rece. Chiar dacă are o carieră ce îi solicită extrem de mult timp, fiind una dintre cele mai iubite și celebre artiste din România, solista își găsește întotdeauna timp liber pentru a călători și pentru a-și reîncărca bateriile pentru un nou concert. Aceasta călătorește întotdeauna împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu, iar cei doi aleg mereu cele mai îndepărtate destinații, care să-i deconecteze complet de stresul cotidian.

Așadar, din ultima vacanță din care s-a fotografiat, Delia și-a surprins complet fanii. Aceasta a renunțat complet la hainele largi, pe care obișnuiește să le poarte în timpul anului, și a îmbrăcat direct costumul de baie. Cu siguranță că întreaga comunitate a fost luată prin surprindere, pentru că complimentele pentru artistă nu au întârziat să apară: „Bomba sexy”, „Ce frumos costum de baie întreg ai! Să nu uit cele mai frumoase picioare tu le ai! Ești cea mai frumoasă artistă din lumea întreagă!”, „Super picioarele!”, „Cel mai corect corp”, au fost doar câteva dintre zecile de complimente primite de artistă.

Poate te interesează și: Povestea de iubire neștiută dintre Delia și Răzvan Munteanu. Cum s-au cunoscut cei doi: „Venise într-un club de-al meu...”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delianomad)

 

Delia, criticată pentru stilul vestimentar

În ultima vreme, Delia a fost ținta mai multor păreri negative, pe rețelele de socializare. Așadar, stilul vestimentar nu face o excepție, iar fanii i-au reproșat artistei faptul că „nu se îmbracă ca un om normal”. Aceasta a ținut astfel să le explice tuturor care este motivul pentru care optează adesea pentru un stil vestimentar nonconformist.

„Hai să vorbim puțin, că n-am mai vorbit de mult. Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” ... orice ar însemna asta ... Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal? Ce înseamnă?”, le-a transmis Delia Matache celor care o critică, pe TikTok.

Poate te interesează și: Ce părerea are Iulia Albu despre felul în care se îmbracă Delia: „Are logică cumva.” Artista a fost criticată de mai multe ori pentru stilul vestimentar

„Nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare

Într-un interviu recent acordat în exclusivitate pentru Spectacola, Delia ne vorbea despre modul în care a ales să-și formeze întotdeauna ținutele sau chiar și melodiile. Vedeta recunoștea faptul că nu s-a ghidat niciodată după tiparele clasice și i-a plăcut să se „joace” cu trendurile. 

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să stau în tipare, să îmi impun limite, nu mi-am propus niciodată să plac tuturor. Prin acest fel de a fi al meu și prin modul în care am ales să mă dezvolt ca om și ca artist, am reușit să mă apropii de feluri diferite de public, pentru că mereu am explorat, m-am jucat, am încercat și am vrut să fiu eu. Dacă publicul a rezonat, atunci nu îmi rămâne decât să mă bucur.”, declara artista recent, în exlusivitate pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel