Ce părerea are Iulia Albu despre felul în care se îmbracă Delia: „Are logică cumva.” Artista a fost criticată de mai multe ori pentru stilul vestimentar

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Delia, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Delia, instagram/ colaj foto

Iulia Albu și-a spus părerea despre stilul vestimentar al Deliei, după ce s-a spus că ar fi prea extravagantă.

Delia a fost în centrul mai multor scandaluri, în ultima vreme, iar criticile fanilor se pare că nu se mai opresc. Dacă în trecut, solista era întrebată în mod constant de ce nu face un copil, de data aceasta, internauții s-au legat de stilul ei vestimentar. Delia a avut mereu ținute unice, ieșite din tipar, iar acest lucru se pare că i-ar fi deranjat pe unii dintre urmăritorii ei.

Iulia Albu, despre stilul vestimentar al Deliei Matache

În cadrul emisiunii „Poliția modei”, Iulia Albu și-a spus părerea despre stilul vestimentar al Deliei Matache. În ciudat criticilor pe care le-a primit în ultima perioadă în legătură cu ținutele extravagante, criticul de modă i-a luat apărarea artistei. Aceasta este de părere că ținutele cu care se afișează Delia sunt perfect normale și nu este nimic exagerat, mai ales pentru un artist. 

„Mi se pare că Delia se îmbracă extrem de normal. Când se duce să alerge se îmbracă în haine sport, când cântă se îmbracă rar excentric. Nu o vezi în fuste foarte scurte sau pe tocuri foarte înalte. Are logică cumva, pentru că tot show-ul ei este construit și toată mișcarea scenică și ținutele sunt construite pntru show-ul respectiv. Niciodată nu mi s-a părut ceva exagerat.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Ce spunea Delia despre stilul său vestimentar

Sătulă de toate criticile primite, Delia le-a închis gura răutăcioșilor. Artista susține că, în cadrul unui show despre asta este vorba, despre spectacol și momente unice. 

„Hai să vorbim puțin, că n-am mai vorbit de mult. Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” ... orice ar însemna asta ... Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal? Ce înseamnă?”, le-a transmis Delia Matache celor care o critică, pe TikTok.

Delia: Genurile feminin și masculin nu există

O altă declarație recentă care a stârnit un val de reacții negative în spațiul public a fost în momentul în care artista a declarat faptul că cele două genuri, masculin și feminin, sunt inexistente. Delia și-a îndemnat, în acest sens, fanii să facă fix ceea ce simt și să nu mai asculte de tiparele impuse de societate. 

„Energia feminină și „energia masculină” sunt strâns legate de valorile atribuite genurilor feminin și masculin iar genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt nu sunt reale. Totul e o piesa de teatru.

Tu fă ce simți că e bine pentru spiritul tău și nu te împiedica în etichetele lor. People are so complex and fluid. Dați skip la orice guru spiritual bășit care vă zice că energia feminină înseamnă sa fii caring, sa fii supusă și energia masculină înseamnă aserțiune, inițiativă și control asupra energiei feminine”, se arată în postarea redistribuită de Delia pe Instagram, potrivit Adevărul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel