Delia a împodobit bradul de Crăciun cu pungi de rafie. Artista și-a uimit fanii cu alegerea ei: „Să nu uiți să pui la bază mileuri multicolore” / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Delia
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Delia

Delia și-a uimit fanii de pe rețelele sociale cu alegerea pe care a făcut-o în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Artista a ales să împodobească bradul de Crăciun într-un mod total diferit și inedit, cu pungi de rafie, luminițe și câteva globuri.

Delia este una dintre cele mai excentrice și nonconformiste artiste de la noi din țară. Mereu în centrul atenției, artista a făcut public pe rețelele sociale bradul de Crăciun pe care l-a împodobit în acest an. Spre uimirea fanilor, Delia nu a optat pentru un brad tradițional.

După ce zilele trecute a mers la Piața Obor cu o sacoșă de rafie pe umăr, acum artista a ales să-și împodobească și bradul cu zeci de astfel de pungi.

Delia și-a uimit fanii cu alegerea ei: „Doar tu puteai”

Postarea cu bradul împodobit cu sacoșe de rafie a devenit rapid virală pe rețelele sociale. A fost văzută de peste 353 de mii de urmăritori și apreciată de zeci de mii de persoane pe TikTok. Mai mult, fanii nu s-au abținut în a comenta alegerea pe care a făcut-o artista. Unii au rămas uimiți, iar alții au apreciat originalitatea.

Sursă foto: Delia Matache, Instagram

„Seamănă cu bradul nostru din Târgu Mureș, doar că aici e din fulare. Dar cu asta sigur le-ai dat o nouă idee”, a comentat o persoană.

„Cel mai românesc brad de Crăciun”, a scris un alt internaut.

„Doar tu puteai face asta!”, a scris o altă persoană.

„Româncă până la moarte, asta-i atitudinea!”, a mai spus cineva.

„Știi că sunt și alte culori? Genială idee, dar se poate îmbunătăți. Sunt cu model sau alte culori. Aștept și altă variantă”, a precizat un alt internaut.

Citește și: Delia, declarații controversate: „Mie nu-mi plac oamenii care merg încet, am o problemă cu ei”

„Waw, frumoasă imaginație, ceva diferit”, a spus altcineva.

„Doamne, că n-am știut ce faci cu atâtea plase de rafie când te-ai dus la magazin. La Delia Matache bradul este gata”, a mai comentat o persoană.

„Pungi de rafie, cu alte pungi în ele și flori din plastic? Superb! Să nu uiți să pui la bază mileuri multicolore. Vor avea un impact uimitor”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

 

@delia

 

♬ sonido original - Dai Dai Jiafei queen ????????????

Citește și: Delia, numărul unu în ochii lui Dan Bittman. Motivul pentru care cei doi nu au colaborat până acum

Delia, acuzată că ar consuma substanțe interzise: „Urăsc când văd comentarii sau când mă întreabă lumea ce fumez”

Recent, Delia a fost invitată în cadrul podcastului „Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu”, unde a dezvăluit că datorită faptului că este mereu energică și extrovertită, unii oameni o acuză că ar consuma substanțe interzise.

„O bârfă care mă enervează pe mine este că în sistemul ăsta de astăzi și în lumea în care trăim, dacă ești un om foarte energic, extrovertit și ok cu el, pare că ești consumator de substanțe interzise. Nu-mi place chestia asta, urăsc când mai văd comentarii sau mă întreabă lumea ce am luat, ce fumez. Mi se pare că trăiești într-o lume tristă, dacă în realitatea ta ai nevoie de ceva pentru a arăta așa. Pentru mine e normalitate și e viața mea, așa sunt, asta sunt, fără nimic, nu știu cum ar fi altfel”, a spus Delia în cadrul podcastului „Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu”.

Citește și: Delia și-a întrerupt terapia după doar două ședințe. Ce nu i-a plăcut artistei: „Am zis că nu vreau asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel