Delia a fugit de acasă la 18 ani. Care a fost relația artistei cu părinții ei: „Nu făceam chestii rele”

Data publicării:
Delia, sursa foto Instagram
Descriere foto: Delia, sursa foto Instagram

Delia a mărturisit care este cel mai mare regret al ei, dar și cum era viața la 18 ani. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă la începutul anului a împlinit 39 de ani, aceasta își trăiește viața din plin și se bucură de orice clipă petrecută pe scenă, în sânul familiei sau în vacanțele sale peste mări și țări. 


Delia se bucură de o frumoasă poveste de iubire alături de soțul ei și spune că deocamdată nu își dorește copii. Chiar dacă la vârsta de 18 ani, deja își făcuse debutul în lumea muzicală, aceasta spune că mama ei o ținea foarte mult din scurt și îi interzicea multe lucruri. Tocmai din această cauză, Delia și-a luat banii strânși din câteva concerte și s-a mutat singură cu chirie. 


„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”, a povestit Delia Matache în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”. 


Delia are un mare regret, atât ea, cât și soțul ei, Răzvan, nu cred în Dumnezeu. Artista spune că și-ar fi dorit să poată vorbi cu divinitatea atunci când are anumite probleme sau nu se simte fericită. 


„Noi nu suntem credincioşi, nici eu, nici Răzvan. Mi-ar plăcea să fiu, să vorbesc cu Dumnezeu când am probleme. Noi nu prea credem. Tata este aşa, el a fost la Muntele Athos, acum este aici în ţară. S-a întors. Nu semăn cu el”, a mai spus artista. 

 

Citește și: Andra tânjește după ce are Delia: „Ai găsit pe cineva la fel ca tine”. Ce îi lipsește soției lui Măruță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel