Delia a explodat: Bârfiți mai PUȚIN, se află TOT! Cine a scos-o din sărite pe artistă

Data publicării:

Delia este un artist care nu obișnuiește să intre în scandaluri sau să creeze polemici. Artista nu a mai rezistat și a transmis un mesaj anumitor persoane. 

După o vizită la artiștii care se ocupă de look-ul ei, foarte indignată, Delia a înregistrat un mesaj, din mașină, pe care l-a transmis prin intermediul unui Instastory, în care îi ceartă pe make-up artiști și hair styliști, pe motiv că ar bârfi vedetele pe care le aranjează.

"Într-o lume în care cu toții bârfim, suntem impocriți, unii într-un mod constructiv, alți ... Eu cred că oamenii care se ocupă de artiști ar trebui să o facă mai puțin. Și mă refer la make-up artiști, hairstyliști, oameni care lucrează în jurul artiștilor. Bârfiți mai puțin! Pentru că oricum se află tot ce vorbiți. Oricum duceți vorba mai departe, foarte urât, de la unul la altul, de multe ori. Înțepați și sperați să obțineți un rezultat, să fiți făcător de bârfă, înghiontind. Ar trebui să vă preocupați mai puțin. (...) Nu vreți să știți cât de nasoală este impostaza în care trebuie să asculții chestii despre diverși artiști. Nu mai faceți asta, nu mai povestiți cum editați voi pozele nu știu cui, e urât.(...) Rolul vostru e să ajutați un om să arate mai bine", a transmis Delia. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel