Delia, mesaj DUR pentru cei care îi critică stilul vestimentar. Ce le-a transmis artista: "Ipocriților"

Data publicării:
Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

Delia a transmis un mesaj dur pentru cei care îi critică ținutele excentrice. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni că vedeta este adepta unui stil ieșit nonconformorist, diferit de stilul clasic. Deși artista nu se sfiește să poarte tot ceea ce îi place, gurile răutăcioase au sărit asupra ei cu un val de critici. Ei bine, Delia nu s-a mai putut abține și a transmis un mesaj dur pentru cei care îi critică stilul vestimentar. 

"Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fic cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.", este mesaju dur transmis de Delia Matache pe Instagram-ul ei personal.

Delia, despre AFECȚIUNEA cu care se confruntă

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, artista a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată. Mai exact, cântăreața s-a luptat o bună perioadă de timp cu anxietatea. Delia a mărturisit că are unele momente când nu își poate controla stările din cauza stresului sau atunci când are emoții foarte mari. 

Delia: "Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla"

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere.", a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV.

Cum reușește să treacă peste momentele de anxietate?

Artista a declarat că, odată cu trecerea timpului, a învățat cum să își controleze stările de anxietate. Aceasta încearcă de fiecare dată să își păstreze calmul și echilibrul și să nu se lase doborâtă de gândurile negative. 

"E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul.", a adăugat artista.

Citește și: Raluka, despre lupta cu acneea: Am avut momente în care nu m-am prezentat la evenimente, din acest motiv



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel