Raluka, despre lupta cu acneea: Am avut momente în care nu m-am prezentat la evenimente, din acest motiv

Data publicării:
Sursa foto: Raluka, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluka, Instagram

Cântăreața Raluka a dezvăluit una dintre cele mai grele perioade din viața ei și, anume, momentul când a avut probleme cu tenul.

Cântăreața Raluka este una dintre vedetele care a avut probleme destul de serioase cu acneea. Vedeta spune că în acea perioadă a vieții ei s-a simțit foarte complexată, ba chiar a avut și evenimente la care nu a participat din acest motiv. Raluka este fericită pentru faptul că a întâlnit omul potrivit, care să o ajute să se vindece.

„Când te confrunți cu problema pe care ai impresia că nu o poate rezolva nimeni, ajungi destul de ușor la depresie. Pentru că alergi la toți doctorii și iei toate tratamentele posibile. Am avut perioade foarte dificile în care mă izolam până se mai remediau problemele. Și perioade în care mă resemnam cu ideea că așa voi fi toată viața. Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit. Și să mă vindec într-un procent destul de mare încât să nu mai intervină frustrările. Am avut și momente în care nu m-am prezentat la anumite evenimente din acest motiv. Pe stradă am ieșit întotdeauna”, a povestit Raluka, pentru EGO.ro.

Raluka a fost victima bullyingului

Artista a recunoscut faptul că bullyingul nu mai este o noutate în zilele noatsre și, spune ea, acesta nu ocolește pe nimeni.

Citește continuarea pe radiodcnews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel