Delia, despre AFECȚIUNEA cu care se confruntă. Multe persoane au această problemă: "Dispare și reapare"

Data publicării:
Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

Delia a dezăluit cu ce afecțiune se confruntă, dar și cum reușește să îi facă față. 

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, artista a dezvăluit cu ce afecțiune a fost diagnosticată. Mai exact, cântăreața s-a luptat o bună perioadă de timp cu anxietatea. Delia a mărturisit că are unele momente când nu își poate controla stările din cauza stresului sau atunci când are emoții foarte mari. 

Delia: "Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla"

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere.", a mărturisit Delia, în cadrul unui interviu pentru un post TV.

 

Cum reușește să treacă peste momentele de anxietate?

Artista a declarat că, odată cu trecerea timpului, a învățat cum să își controleze stările de anxietate. Aceasta încearcă de fiecare dată să își păstreze calmul și echilibrul și să nu se lase doborâtă de gândurile negative. 

"E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul.", a adăugat artista.

Ce salariu are Delia la Antena 1

Și cum după muncă vine și răsplata, același lucru îl putem spune și despre Delia. Artista încasează 100.000 de euro de la Antena 1, pentru rolul de jurat la emisiunea X Factor, la care se mai adaugă și banii de la iUmor. Potrivit cancan.ro, în declarației de avere pe 2020, Delia a obținut, prin intermediul firmei sale, venituri totale de aproape 9 milioane de lei, iar profitul s-a ridicat la peste 4 milioane de lei.

Cine încasează cei mai mulți bani de la X Factor

În presă s-a speculat că Ștefan Bănică Jr. încasează cei mai mulți bani de la ”X Factor”.  Mai exact, ar fi vorba de 200.000 de euro. Într-o apariție TV, Delia a recunoscut că artistul are cel mai mare salariu.

”Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e ”fiert”. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză. Nu toate lucrurile mele sunt scumpe.

Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie”, a declarat Delia la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel