Deea Maxer s-a apucat de dietă după ce a fost criticată de fani. Cât a slăbit vedeta: ”Îmi scriau că sunt dizgrațioasă”

Data publicării:
Deea Maxer, sursa instagram
Descriere foto: Deea Maxer, sursa instagram

Deea Maxer a reușit să slăbească spectaculos, după ce a fost criticată de către fani. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să scape de de kilogramele în plus.

Deea Maxer se poate lăuda cu o siluetă de invidiat,  însă până să ajungă la rezultatele dorite a avut parte de multe critici. După cele două nașteri, vedeta a luat câteva kilograme în plus, iar gurile rele s-au grăbit imediat să o critice, mai ales pentru faptul că aceasta își edita fotografiile pentru a ascunde kilogramele în plus. Vedeta a ajuns să cântărească 68 de kilograme.

Artista a explicat faptul că nu avea timp să țină diete și să facă sport deoarece pentru ea prioritatea erau copiii. În schimb, soțul ei i-a atras atenția la rândul lui, iar în acel moment, vedeta și-a dat seama că trebuie să mai slăbească.

Sătulă de critici, Deea Maxer nu a mai stat pe gânduri și s-a apucat serios de treabă.

”Vara trecută am avut un „meci’ cu haterii de pe Instagram și de pe Facebook, care îmi scriau la pozele mele în costum de baie, pentru că eu  niciodată nu m-am ascuns să-mi postez naturalețea pur și simplu, cu poze nefotoshopate, nemodificate, îmi scriau că sunt mamă grasă, dizgrațioasă, eu având atunci vreo 68 de kilograme, nu era ceva exagerat, dar ei mi-au spus că sunt grasă.(...)  Timp de 2 luni de zile am făcut în fiecare zi exerciții acasă, date de antrenor, și am reușit să slăbesc atunci, vreo 8 kilograme și să mă tonifiez, că de fapt asta era problema mea, că eram pufoasă, nu grasă”, , a spus Deea pentru ciao.ro.

 

Pentru a da jos kilogramele în plus, Deea Maxer a ținut o dietă extrem de strictă. Vedeta a mărturisit că avea o singură masă pe zi.

„Apoi, ca să mă întrețin cu dieta dată de antrenor și cu exercițiile fizice, evident că am avut și o perioadă în care nu mai țineam cont și am mai luat câteva kilograme, am oscilat tot timpul, iar în ultima perioadă încerc să mănânc doar o dată pe zi, intermitent fasting se numește varianta asta de așa zisă dietă. Să mănânci într-o perioadă a zilei, stabilită de tine, poate fi și în jurul prânzului, între ora 12 și ora 15, de exemplu, să ia o masă și o gustare eventual și în rest, să nu mai mănânci, până a doua zi, la aceeași oră, deci 24 de ore”, a mai spus Deea Maxer pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel