DECIZII MAJORE pentru patru zodii. Astrolog: "Scutură-te și mergi mai departe!"

Data actualizării: | Data publicării:

Iată care sunt cele PATRU zodii care trebuie să ia decizii, dar și ce sunt nevoite să facă, pentru a ieși din situația în care se află.

Da, putem afirma că avem un februarie destul de liniștit. Însă, putem considera această lună din an ca un antrenament de care avem nevoie, înainte de un campionat greu. Fiindcă vine martie cu evenimente astrologice importante, menite să revoluționeze lumea în următorii doi ani. De fapt, luna februarie dorește să ne pregătească pentru o nouă etapă.

Martie va fi o lună aglomerată, destul de tensionată, dar foarte specială, din punct de vedere astrologic. Ca să ne pregătim de tranzitele lui Saturn în Pești și Pluto în Vărsător, trebuie să ne dăm seama de limitele noastre. Să conștientizăm ce este real în viața noastră. Dar și ce nu este adevărat. Încă mai avem timp să facem pace cu trecutul, indiferent de cât de dureros este. Să acceptăm că, de cele mai multe ori, ne place să ne mințim, fie că o facem pe plan personal sau profesional.

Mercur scapă azi de semnul contaminat de retrogradare, Capricornul și intră în Vărsător. Conjuncția Venus-Neptun în Pești de pe 15 februarie dorește să ne aducă mai mult romantism și ne poate face să visam la partenerul perfect. Aspectele acestei luni sunt benefice ca să sărbătorim iubirea în toate formele sale. Urmează Valentine's Day și Dragobetele!

Iată la ce trebuie să fie atente aceste PATRU ZODII!

Taur/Ascendent în Taur

Să începem cu lucrurile bune. Venus, guvernatoarea semnului tău, este într-un semn care îți priește, cel al Peștilor. Acolo va sta până pe 20 februarie și este un aspect bun pentru tine. Venus, planeta plăcerii, iubirii și a banilor, îți aduce sprijin din partea altora, dar și beneficii și protectori. Din punct de vedere financiar, lucrurile încep să meargă mai bine, fiindcă Marte este în mers direct în Casa a 2-a, a banilor.

Însă, îți poți da seama în această lună că te-ai blocat în anumite situații. Că ai stat acolo fără să faci nimic. Poate că te-ai plâns, te-ai supărat, dar nu ai făcut prea multe să ieși din asta. Ar fi bine să ieși singur din situațiile în care te-ai băgat, indiferent dacă ai rămas blocat în zona personală, socială, profesională sau relațională.

Fii conștient de faptul că viața este însoțită de evenimente pe care nu le poți controla, dar asta nu presupune că trebuie să lași părțile negative să te acapareze. Încearcă să schimbi ceva. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel