Deaa Codrea, despre nașterea în apă: „Am avut cel mai frumos travaliu. Până la urmă, nimic nu vine ușor”

Data actualizării: | Data publicării:

Deea Codrea a născut ieri. Vedeta a optat pentru nașterea naturală în apă și spune că a trăit o experiență magică. 

Deea Codrea, influencera care s-a făcut remarcată în show-ul „Bravo, Ai stil”, a născut duminică. Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și chiar dacă a avut un travaliu lung și dureror, momentul întâlnirii cu bebelușul a făcut-o să uite de greul prin care a trecut. 

„Am avut un travaliu lung, spun cei de lângă mine, și destul de greu, spun brațele și picioarele și tot corpul meu, dar jur că se întâmplă ceva și uiți tot când îl ții în brațe, așa că aș putea să spun că am avut cel mai frumos travaliu, până la urmă nimic nu vine ușor…Am născut natural, în apă, fără pic de medicamentație sau anestezie…s-a născut în apă și fără să am vreo ruptură de perineu”, a spus Deea pe Instagram.

Deea se pregătise să devină mamă de fetiță, ba chiar alese și un nume pentru micuță: Tokyo. Bebelușul s-a dovedit a fi un băiețel, astfel că au mers pe numele Iian. 

„Suntem bine. Iian este cel mai minunat bebeluș și a venit pe lume în mod natural, în apă, la 3 kilograme și 850 de grame, azi-noapte la ora 04:01, alături de cel mai bun tătic din lume”, a mai spus ea.

 

Deea Codrea a anunțat că va deveni mamă când se afla în săptămâna 19 de sarcină. Vedeta a postat atunci un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, 

“S-a intamplat sa mi se intample. Fara sa caut, fara sa strig, fara sa alerg, fara sa fie nevoie macar sa ma intreb.

S-a intamplat sa apari si sa apara. Sa simtim. Sa fim...poate ca nici tu, nici eu, nu speram, nu banuiam. Din doi ne am nascut noi, asa e dragostea, se intampla, pur si simplu. In sfarsit, acasa. Bun venit acasa, sufletel. Vorbim de tine inca de cand am inceput sa vorbim de noi”, a transmis Deea pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel