De Ziua Mondială a Animalelor, află ce animal spiritual ai în funcţie de zodie/ascendent

Data publicării:
Tigru - Zodiacul Chinezesc. Foto: Unsplash.com/ autor Frida Bredesen
Descriere foto: Tigru - Zodiacul Chinezesc. Foto: Unsplash.com/ autor Frida Bredesen

Ziua Mondială a Animalelor este marcată pe 4 octombrie. Cu această ocazie, Astrosens.ro vă spune care e animalul spiritual al zodiei voastre.

Înfiinţată în 1931 în Italia, această sărbătoare anuală a tuturor animalelor a devenit în prezent o zi foarte populară care îşi propune să ne reamintească de rolul pe care animalele îl au pe Pământ, precum şi de oamenii care îşi dedică vieţile pentru a proteja animalele.

Animalul spiritual al zodiei tale. Ce animal te ajută în călătoria ta spirituală

Animalul tău spiritual te poate ajuta să găsești sensul sinelui tău superior și să îți descoperi calitățile pe care poate că nu le-ai recunoscut până acum. Este ca un fel de indiciu care să te facă să înțelegi mai bine călătoria ta spirituală.

Berbec: ghepardul

Ești plin de energie și te caracterizează viteza cu care faci toate lucrurile. În călătoria ta spirituală, ghepardul îți poate fi sursă de putere, iar lupta pentru supraviețuire nu a fost nicicând mai frumoasă, învinge-ți toate temerile!

Taur: ursul

Simbolizând putere și stabilitate, ursul este un simbol pentru resursele pe care dorești să le obții, pentru siguranța financiară la care visezi și pentru principiile în care crezi. 

Gemeni: delfinul

Împarți cu delfinul inteligența, spontaneitatea, curiozitatea și felul jucăuș de a fi în viață. Experiențele memorabile te cheamă, iar acest animal spiritual îți transmite prin energia sa faptul că te poți bucura de viață într-un mod cu totul și cu totul special. 

Rac: iepure

Poți fi timid uneori, dar asta nu înseamnă că nu ești extrem de inteligent și foarte creativ. Simbolismul iepurelui ne trimite la noroc, abundență, dar și multă spontaneitate. Totodată, energia animalului tău spiritual îți transmite în călătoria ta faptul că ești mult mai puternic decât crezi. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience