De la ce pornesc certurile între Adela Popescu și Radu Vâlcan. Fosta prezentatoare a dat din casă: „A început să se enerveze”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu a dezvăluit de la ce pornesc certurile între ea și Radu Vâlcan. Deși de înțeleg de minune și formează un cuplu de 14 ani, între cei doi mai apar discuții.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele apreciate și cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 14 ani, iar în anul 2015 s-a decis să devină oficial soț și soție. Deși formează un cuplu de mai bine de un deceniu și se înțeleg de minune, între cei doi mai apar și discuții, ca în orice relație. 

De la ce pornesc certurile între Adela Popescu și Radu Vâlcan. Fosta prezentatoare a dat din casă: „A început să se enerveze”

Invitată în emisiunea „La cină” cu Ionela Năstase și Adi Hădean, Adela Popescu a spus că deși nu este o fire conflictuală, cu soțul său se ceartă destul de des. Ea a mărturisit că discuțiile pornesc de la lucruri mici. Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a povestit despre ultima ceartă, care a avut loc de curând.

„Nu prea ajung la conflicte, doar cu Radu mă cert mai des. Ne certăm de la orice. Da, ne certăm, cum să nu. A fost o dimineață grea, iar în camera în care dormeam noi la părinți, el dormea, sărăcuțul, pe o canapea. Noi dormeam în patul mare, iar el odată a dormit și în pătuț, că nu a avut unde să doarmă. Și la canapeaua asta pe care a dormit s-a rupt un picior și de dimineață când să se trezească era să se rostogolească. A și căzut din pat.

A început să se enerveze, «că nu mai pot, că nu dorm bine». Eu m-am enervat pentru că s-a enervat el. «Stai puțin că s-a rupt piciorul, ce era să facem?» Și am început o ceartă cu: «da, dar să nu înțelegi că nu m-am odihnit și trebuie să conduc?» I-am spus: «Zici că ți-am rupt eu piciorul de la canapea»”, a spus Adela Popescu, în cadrul emisiunii „La cină” cu Ionela Năstase și Adi Hădean, de pe Digi24.

Te-ar putea interesa și: Adela Popescu, adevărul despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu m-am îndrăgostit la prima vedere, nu era pe gustul meu”

Adela Popescu a recunoscut că nu știe data de naștere a lui Radu Vâlcan

În cadrul aceleiași emisiuni, Adela Popescu a recunoscut că, deși este căsătorită de 9 ani cu Radu Vâlcan, nu poate să rețină data sa de naștere. Pentru a afla câți ani are soțul său, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” caută pe Google. Ea a mărturisit că Radu Vâlcan este deranjat de faptul nu știe când s-a născut.

„Dacă ne întrebi ce dată sărbătorim, noi ne întrebăm de când suntem împreună, când ne-am pupat prima dată. Noi nici acum nu știm când ne-am pupat prima dată, nimic nu știm, ca să zic așa. Când m-a cerut în căsătorie știu. Știu locul, știu exact cum s-a întâmplat, dar nu mai știu data. Nu o mai țin minte, dar, în schimb, știu data nunții, bineînțeles. Și pe aceea o mai sărbătorim uneori.

Anul nașterii... El deja e deranjat de asta. Îmi spune că nu se poate să nu știu când s-a născut. Caut pe Google «Radu Vâlcan, data nașterii». Cred că altfel aș fi în impas, dar nu punem foarte mult preț pe asta. Cadourile ni le dăm înainte”, a mai mărturisit Adela Popescu, în cadrul emisiunii „La cină” cu Ionela Năstase și Adi Hădean, de pe Digi24.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel