De la bârnă la manichiură. Povestea unei foste gimnaste medaliate cu aur

Data publicării:

Gimnasta Ana Porgras a găsit o altă artă în care să facă performață, aceea a frumuseții.

Ana Porgras, în vârstă de 26 de ani, fostă medaliată internațional, s-a retras din activitate în 2012. înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing, iar acum activează într-un domeniu cu totul diferit. 

'Fac tot ce ține de unghiuțe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă liniștește', a declarat fosta sportivă pentru ziare.com.

Fosta gimnastă recunoaște că îii este dor de competiții dar s-a resemnat. 

'Parcă au trecut prea repede 10 ani de când m-am retras. Mai simt dor așa după concursurile de gimnastică. Asta este viața', a declarat Ana Porgras.


Chiar dacă nu mai activează ca sportiv, fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare stau mărturie pentru abilitățile fizice ale fostei sportive. Tânăra impresionează și azi prin posturile complicate pe care le face cu mare ușurință. 

Ana Porgras a intrat în lumea gimnasticii la o vârstă fragedă. În 2008, deja cunăștea culmile succesului, devenind campioană europeană de junioare, clasându‑se pe primul loc la bârnă și pe locul IV cu echipa României.

Amintim că Ana Porgras a fost medaliată cu aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010 de la Rotterdam. Tot în 2010 a câșticgat și medalia de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham. În 2009, a fost medaliată cu bronz la paralele inegale la Campionatul Mondial de Gimnastică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel