De la actorie la jurnalism. Ana Maria Păcuraru: Și alții ajung președinți

Data publicării:
Ana Maria Păcuraru, foto Instagram
Descriere foto: Ana Maria Păcuraru, foto Instagram

Vedeta Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru a vorbit, la DC News, despre începutul său în carieră și despre pasiunea sa pentru actorie și jurnalism. 

Vedeta Realitatea PLUS și moderatorul de talk-show Ana Maria Păcuraru a fost invitată de jurnalistul Val Vâlcu pentru un interviu revelator. Tânăra a mărturisit încă din primele minute că ”jurnalismul este ca un drog” și că unele weekenduri o prind ”în redacție”. Aceasta a rememorat primele momente din lumina reflectoarelor, în copilărie cochetând cu actoria. 

”Am apărut brusc în jurnalism, dar am început cu actoria”, a afirmat Păcuraru, în interviul de la DC News. Aceasta a mărturisit că a avut mentori care au format-o în omul de televiziune care a devenit astăzi, printre ei numărându-se și Maia Morgernstein. ”Nu am învățat numai tehnici de actorie, ci și de viață. M-am mutat în America, în Los Angeles”, a mai spus Păcuraru. 

Pas cu pas spre televiziune


”Pas cu pas, cum spunea cineva. Aceste lecții de actorie le-ai luat în liceu?”, a întrebat Val Vâlcu. 

”Lecțiile le-am luat încă de mică. Am fost la Eurovision, am cochetat cu cântatul, mereu eram pe scenă, mi-a plăcut foarte, foarte mult. Am avut o emisiune la TVR, pe TVR1, ”Televiziunea copiilor”. Mentor îmi era regretatul Titus Munteanu”, a continuat Păcuraru. 


”Se mai făcea producție”, a notat Vâlcu. 

”Se mai făcea”, a aprobat realizatoarea de televiziune. ”El chiar a fost tatăl meu în televiziune”, a spus Păcuraru. 

De la actor la...președinte!
”Chestia asta cu actoria pentru un moderator, pentru un realizator de talk-show, ar putea spune telespectatorii că se preface, zice adevărul sau nu”, a spus Vâlcu. 

”Și alții ajung președinți!”, a afirmat Păcuraru. 

”Cum ar fi? Zelenski și...”, a continuat Vâlcu firul discuției. 

”Și Reagan. Ronald Reagan! Actoria te ajută foarte mult, dar sunt două aspecte în actorie și de asta nici nu am continuat. Nu îți dă o stabilitate, ca actor azi ești, mâine nu mai ești și totodată ai o incertitudine emoțională”, a mai spus Păcuraru.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel