De ce trebuie să mănânci brânză sau șuncă înainte să pleci de acasă. Monica Pop: Aproape toată populaţia e expusă contaminării

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De ce trebuie să mănânci brânză sau șuncă înainte să pleci de acasă.

Alimentația este deosebit de importantă pentru sănătatea întregului nostru organism și sunt câteva reguli bune de urmat pe care medicii le recomandă mereu pacienților. De la limitarea consumului de sare, zahăr și grăsimi, până la consumul de apă, toate aceste reguli sunt deosebit de importante.

Alimentația, vitaminele și nutrienții ne ajută să avem o viață cât mai lungă și cât mai sănătoasă.

Ei bine, medicul Monica Pop recomandă o anumită gustare, o proteină, înainte de a pleca de acasă, pentru o sănătate cât mai bună. Potrivit medicului, o bucățică cu brânză, de ou sau de șuncă înainte de a ieși din casă aduce mai multă putere organismului și protejează sistemul imunitar.

"În felul acesta, mecanismul de apărare va fi în acțiune, iar şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici", recomandă medicul Monica Pop.

"Mâncaţi asta înainte de a ieşi din casă, pentru ca mecanismul de apărare să fie în acțiune"

"Tratament pentru creşterea imunităţii - Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:

- Vitamina A - 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vitamina A) 

- Vitamina D3, foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 - 10000 u/zi.

Totul 1 lună.

Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2000-3000 u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice).

Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în "acțiune"!

Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!", spune prof. univ. dr. Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmolgice din Bucureşti, citează Antena 3.

De ce e bine să mănânci brânză
 

Când vine vorba de brânză, oamenii spun adesea că o iubesc atât de mult încât nu pot trăi fără ea - dar se tem că ar putea provoca boli de inimă sau o creștere nedorită în greutate.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel