De ce să te speli pe păr cu bere și de ce să îți pui bere rece pe față. Efectul uimitor pe care-l vei obține

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Berea este un produs excelent pentru rețetele de frumusețe. Dacă ai o sticlă de bere în frigider, te sfătuim să o folosești exclusiv pentru uz extern. 

Nimic nu distruge atât de mult frumusețea unei femei decât alcoolul și în special berea. Despre latura medicală a acestei probleme putem vorbi mult timp, însă acum vom vorbi  despre efectul benefic al acestei băuturi asupra frumuseții.

Dacă o doamnă bea des bere, pe față apare edemul, mai ales în zona obrajilor, iar pomeții își pierd conturul. Și chiar dacă te machiezi, situația nu se va schimba. În plus, consumul de bere contribuie la apariția burții mari. Berea provoacă și poftă de mâncare. Dacă bei des bere, vei mânca cât trei, iar acest lucru va duce cu siguranță la un exces de greutate.

Prin urmare, dacă ai acasă o sticlă de bere, cel mai bine este să o folosești în beneficiul frumuseții. Și dacă rezultatul te va satisface, vei cumpăra mereu bere exclusiv pentru uz extern.

Dacă ai părul uscat și casant, folosește bere. Pentru asta vei avea nevoie de bere caldă, la temperatura camerei, cu care trebuie să-i umezești părul înainte de șamponare. Poți face  această procedură și după ce ți-ai spălat părul, dar, la final, trebuie clătit bine cu mută apă. 

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel