De ce să pui o bucată de săpun sub lenjeria de pat. Trucul care te-ar putea scăpa de o problemă deranjantă

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De ce să pui o bucată de săpun sub lenjeria de pat. Iată de efecte are.

De ce să pui o bucată de săpun sub lenjeria de pat. Acest truc te poate scăpa de o problemă care nu te lasă să adormi.

Pune o bucată de săpun sub lenjeria de pat și vei adormi mult mai ușor. Un somn bun nu este un lucru natural pentru toată lumea. Există nenumărate persoane cărora le este greu să adoarmă noaptea din diverse motive. Unii sunt îngrijorați, alții nu pot găsi o poziție bună sau au sindromul picioarelor neliniștite. Oricare ar fi motivul, faptul că nu reușești să adormi este foarte iritant și poate avea un efect major asupra vieții tale de zi cu zi.

În anumite momente, cu toții suntem predispuși să ne simțim neliniștiți. Atunci când este cronică, aceasta poate fi un simptom al sindromului picioarelor neliniștite.

Sindromul picioarelor neliniștite, ce este

Sindromul picioarelor neliniștite, este o tulburare de somn caracterizată de o nevoie incontrolabilă de a mișca partea inferioară a picioarelor. De obicei, este mai accentuată seara și noaptea, iar discomfortul apare în principal atunci când o persoană vrea să se odihnească. 

 

 

Sindromul picioarelor neliniștite, simptome

Simptomele sindromului picioarelor neliniștite sunt caracterizate o nevoie irezistibilă de a le mișca și plângeri legate de faptul că persoana care suferă de această afecțiune nu se poate odihni. Simptomele scad atunci când picioarele se mișcă și simptomele sunt mai grave noaptea decât în timpul zilei.

 

Citește continuarea pe DC Medical



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel