De ce să nu mai folosești scobitori niciodată. Remus Grecea: Duc la deces

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

De ce să nu mai folosești scobitorile niciodată. Care sunt riscurile la care te expui și nu a spus-o nimeni până acum.

Uneori, atunci când mâncăm, alimentele rămân blocate între dinți și, de multe ori, folosim scobitori pentru a îndepărta resturile alimentare. Contrar convingerilor multor persoane, utilizarea scobitorilor pentru a îndepărta resturile alimentare de pe dinți este dăunătoare pentru sănătatea gingiilor și a dinților și deteriorează dinții și gingiile.

Experții consideră că utilizarea scobitorilor nu este bună deoarece scobitorile de astăzi sunt mai mult decât lemn și plastic, care pot fi bune la început, dar care mai târziu provoacă daune dinților. În această secțiune, veți afla despre dezavantajele utilizării repetate a scobitorii.

În timp ce o scobitoare poate fi eficientă din când în când dacă nu aveți ață dentară, există un risc de a folosi o scobitoare. Oamenii nu ar trebui să folosească scobitori zilnic sau chiar săptămânal. Scobitorile sunt bucăți mici de lemn care au potențialul de a se rupe. Dacă scobitoarea se rupe, lemnul se poate sparge, se poate sparge și se poate bloca în gingii.

Dr. Remus Grecea, medic stomatolog, a explicat în exclusivitate pentru DC MEDICAL care sunt riscurile utilizării scobitorilor.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel