De ce renunță femeile la șampon. Mirela Vescan și Thea Haimovitz, trucuri pentru un păr sănătos: „Este miraculos”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezvăluit într-o nouă ediție Mi-Th influencer cele mai noi tendințe din beauty, trucuri de machiaj, dar și alte idei creative, care vor marca noul an.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au scos în evidență în cea mai nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, cele mai noi trenduri din industria de beauty, care se vor face resimțite în 2023. Printre acestea, un loc important îl ocupă și produsele de îngrijire ale părului, care au suferit o schimbare majoră în pandemie, spune Thea Haimovitz.

„În pandemie, femeile au ajuns să-și spele părul mai rar, în scădere pe săptămână. Să spunem că dacă înainte se spălau o dată la două zile, în pandemie au ajuns să se spele o dată pe săptămână. Asta a grăbit cumpărarea altor produse pe care le folosești, precum uleiuri de păr, balsam de păr, dar a scăzut cumpărarea șampoanelor. ”, a spus Thea Haimovitz la Mi-Th influencer, emisiunea de frumusețe de la DC News și Spectacola.

Care sunt trendurile în ceea ce privește îngrijirea părului

Când vine vorba de noile trenduri ce țin de îngrijirea părului, noutatea vine din partea scalpului, spune Mirela Vescan. Oamenii au realizat în număr cât mai mare, în ultima vreme, necesitatea de a avea un scalp hidratat și frumos, motiv pentru care vor investi în acest aspect.

„Urmează un nou trend, care nu a mai fost și este, într-adevăr, miraculos: îngrijirea scalpului. Toată lumea are nevoie de un scalp îngrijit. Ne îngrijim tenul până la scalp, și de aici mai departe. Peste tot se promovează chestia asta cu ouă, cocos și miere. Îmi vine să-mi fac masca asta de păr, dacă chiar face bine scalpului.”, a spus și Mirela Vescan. 

„Scalpul este unul dintre secretele mele. Cei care au acnee au, de obicei, și un scalp foarte gras. Tenul devine gras și atunci tu nu-ți poți trata tenul cu probleme, dacă nu te ocupi și de păr. Și, pentru că vorbim despre previziuni, pot să-ți spun că una dintre direcțiile care vor exploda, atunci când vorbim de îngrijirea părului, sunt produsele care stimulează creșterea părului. Pandemia a afectat foarte mult părul, foarte multă lume și-a pierdut părul, iar structura sa s-a deteriorat foarte mult. Totul pornește de la scalp. Când îți pui ceva pe piele, ar trebui să cauți ceva și pentru scalp.”, a completat Thea Haimovitz.

Poate te interesează și: Cum avem grijă de pielea noastră, în 2023. Mirela Vescan explică: „Putem să ne ajutăm de anumite instrumente”/ EXCLUSIV

Secretul pentru un scalp perfect

Mirela Vescan a dezvăluit un secret excelent de urmat pentru toți bărbații, care nu-și doresc să se confrunte cu căderile de păr sau cu un scalp deteriorat. 

„Dacă bărbații și-ar masa scalpul între două și cinci minute, nu ar mai cădea niciun fir de păr niciodată, mi-a explicat mie un doctor. Mi-a spus că el face asta și la ei în zonă nu există bărbați fără păr.”, a mai spus Mirela Vescan.

 

Cât despre femei, Thea Haimovitz a dezvăluit care este secretul său, ce o ajută să-și mențină scalpul sănătos. 

„Există două direcții, atunci când îți pui uleiul de cocos. Unii oameni spun că este foarte bine pur și simplu să pui în uleiul de cocos lichid capetele deteriorate ale părului acolo, după care îți pui o căscuță în cap. Sunt persoane care spun că mai întâi scalpul trebuie să fie umed, pentru că așa absoarbe mai bine. Eu le-am încercat pe amândouă, iar rezultatul este identic.”, a dezvăluit Thea Haimovitz. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel