Cum avem grijă de pielea noastră, în 2023. Mirela Vescan explică: „Putem să ne ajutăm de anumite instrumente”/ EXCLUSIV

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nora Hutton
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nora Hutton

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezvăluit cum avem grijă de pielea noastră, în 2023. 

În ediția Mi-Th influencer de duminică, 1 ianuarie 2023,  Mirela Vescan și Thea Haimovitz au adus în lumină cele mai noi trenduri din industria de beauty, care se vor face simțite în 2023. Printre acestea s-a numărat și îngrijirea pielii. 

Cum avem grijă de pielea noastră, în 2023

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au mărturisit că lumea se va îngriji mai mult și de pielea corpului și că se vor folosi produse exfoliante, datorită faptului că au apărut foarte multe mărci noi cu produse de îngrijire corporală, deja foarte bine poziționate pe piață. Au ceva în comun, au inclus în formule ingrediente folosite până acum mai mult pentru ten: acid hialuronic, ceramide, peptide. 

„Avem nevoie de creme și de metode de exfoliere. Nu trebuie neapărat produse de gomaj, ci putem să ne ajutăm și de anumite instrumente, acum ar fi: periile, mănușile de lufă, burete, castravete și multe altele. Pilea întregului corp are nevoie de îngrijire și este tendință principală în 2023 atât pentru femei, cât și pentru bărbați”, a spus Mirela Vescan, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Thea Haimovitz a precizat că, tot mai multe persoane au început să aibă grijă de pielea lor, în propria locuință, deoarece, din cauza pandemiei, prețurile au crescut foarte mult și mulți nu și-au mai permis să meargă în saloane pentru a face anumite proceduri. 

„Toată lumea avea grijă de lucru acesta, acasă, dar tot perioada post-pandemie a adus oamenilor obișnuințe și folosința unor lucruri pe care, cândva, nu le făceau. Cred că toată lumea are o perie de exfoliere acasă, după pandemie. Lumea a ajuns să cumpere foarte multe lucruri, au început să se vopsească acasă li au ajuns să aibă foarte multe device-uri. Eu dacă fac un calcul la toate lucrurile pe care le-am cumpărat în ultimii trei ani sunt de trei ori mai multe lucruri, aparate, perii, chestii pe care le-am încercat, pentru că nu am avut unde să mă duc. A trebuit să mi le fac eu singură acasă. ”, a intervenit Thea Haimovitz

„În intimitatea domiciliului este cel mai bine, Ești tu și cu internetul faceți acolo o armonie. Dai comandă pe internet și primești acasă tot ce ai nevoie, periile pentru exfoliere, mănușile din lufa, cremele de gomaj, lucrurile se leagă. ”, a mai spus Mirela Vescan. 

Thea Haimovitz a subliniat faptul că, în ultima vreme, oamenii au descoperit tot felul de dispozitive de îngrijirea a pielii.

” Anul 2023 este profund impregnat de această folosire a aparaturii și a produselor în intimitatea casei. Multă lumea a descoperit tot felul de proceduri, care înainte nu le făceau, pentru că nu aveau timp sau pentru că nu știau de ele. Deși, eu nu aș face toate procedurile acasă, dar se pare că aceasta este tendința în 2023. Ce-i drept, au crescut și prețurile foarte mult și multă lume nu își permite. Pe o parte este ok, dar de pe altă parte, eu cred că socializarea în tot ceea ce ține de machiaj și tot felul de proceduri, nu mai este la fel de ok. ”, a completat Thea Haimovitz.

Urmărește întregul interviu mai jos: Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel