„Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

Data publicării:
Paul Surugiu/ captură video Youtube
Descriere foto: Paul Surugiu/ captură video Youtube

Fuego a făcut o serie de dezvăluiri inedite, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Pe Fuego îl cunoaște toată lumea în ziua de astăzi. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, dar și unul dintre simbolurile Crăciunului, întrucât are un amplu repertoriu de colinde, care ajută românii să întâmpină în fiecare an mai repede sărbătorile. Totuși, chiar dacă toată lumea îl recunoaște după acest pseudonim, Paul Surugiu a dezvăluit faptul că, în realitate, nu știe cum să scape de numele de scenă care l-a făcut atât de consacrat. 

„Casa de discuri de la vremea aceea mi-a spus să facem un album, dar mi-a zis că nu merge să mă lansez cu Paul Surugiu. Trebuie un pseudonim. Așa s-a născut Fuego, datorită lor, practic așa s-a născut proiectul. Dacă eram sub numele de Paul Surugiu poate nu reușea acest proiect, așa era pe vremea aceea, dar acum nu știu cum să scap de Fuego. O să mai pot să scap? Eu vorbesc serios. Pe toate afișele scriu: Paul Surugiu, dar Fuego mare, pentru că așa mă cunoaște lumea, dar nu se mai leagă cu ce cânt acum.”, a declarat Paul Surugiu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, realizat de Horia Brenciu. 

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este un cunoscut cântăreț din România

Fuego, confundat ani la rând cu fiul Irinei Loghin

O altă dezvăluire inedită făcută de Fuego în cadrul podcastului este faptul că, după videoclipul „Împodobește mamă bradul”, filmat alături de Irina Loghin, toată lumea credea că cei doi sunt, într-adevăr, fiu și mamă. Confuzia s-a făcut și din cauza coincidenței de nume pe care artistul, dar și fiul interpretei de muzică populară, îl poartă.

„Oamenii credeau că eu sunt fiul Irinei Loghin, după clipul de la „Împodobește mamă bradul”. Ei credeau că eu sunt Ciprian. Toate s-au legat într-un fel anume. Doamna Irina l-a născut pe Ciprian înainte cu două-trei luni ca mama să mă nască pe mine. Suntem de aceeași vârsta. Mama atunci a zis: „Dacă pe fiul Irinei Loghin îl cheamă Ciprian, îi dau și eu numele acesta”. Bunica voia Paul și atunci au zis să-mi dea două prenume. Și atunci eu sunt Paul Ciprian, mie toți îmi zic Cipi.”, a mai dezvăluit el. 

Boala care i-a ucis tatăl lui Fuego: „A murit de foarte tânăr. Așa, peste noapte”. Teama cu care trăiește artistul

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea”

Într-un interviu acordat recent pentru Spectacola, Paul Surugiu ne vorbea despre importanța pe care mama sa o are în viața lui. Artistul este conștient de toate sacrificiile pe care femeia le-a făcut pentru el, motiv pentru care îi va rămâne toată viața recunoscător. 

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani.

M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul.”, a declarat Fuego recent, într-un interviu pentru Spectacola



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel