De ce nu se înțeleg soacra și nora. Dumitru Borțun, mesaj dur pentru mamele de băieți: Nu ai rupt cordonul ombilical! Mare atenție, așa sunt ele făcute! Au o dragoste negativă, care sufocă

Dumitru Borțun, captură video YouTube
Descriere foto: Dumitru Borțun, captură video YouTube

De ce nu se înțeleg soacra și nora. Dumitru Borțun a transmis un mesaj dur pentru mamele de băieți: "Statistic, foarte multe cupluri care s-au despărțit pentru că bărbatul a preferat să-i dea dreptate mamei, nu soției".

Un anumit nivel de protecție poate fi benefic pentru copii, deoarece îi ajută să se simtă în siguranță și susținuți. Cu toate acestea, este important să găsim un echilibru sănătos între protecția pe care le-o oferim copiilor și oportunitatea de a învăța și de a se dezvolta independent.

Comunicarea deschisă între părinți și copii este esențială pentru a înțelege și a gestiona aceste dinamici în familie.

Este cunoscut de mult fenomenu și probabil fiecare cunoaște în cercul de prieteni sau chiar în familie relații "bolnăvicioase" între mame și băieții lor.

Dumitru Borțun, doctor în Filosofie, a transmis un mesaj dur și puternic în ceea ce privește relația sufocantă pe care unele mame de băieți o au făță de copiii lor și cum această atitudine duce bărbatul în pragul divorțului.

"Mare atentie la mamele de băieți. Mamele de băieți! Așa e lumea făcută, așa sunt femeile făcute, așa sunt copiii făcuți. Mamele de băieți au cea mai mare înclinație, statistic vorbind, să îi ierte băiatului orice, din dragoste. 

Există această dragoste negativă. S-a vorbit, în popor există dragostea care sufocă. Se zice: l-a omorât de atâta dragoste, îl omoară!

Adică îl iubești atât de mult că îl ții lângă tine, îl condiționezi, îi faci toate plăcerile și tu, de fapt, nu ai rupt cordonul ombilical. 

Omul ăla continuă să fie dependent de tine! Fiindcă așa l-ai crescut", a declarat Dumitru Borțun, doctor în Filosofie, în podcastul lui George Buhnici.

 

Citește continuarea pe DC Medical și află de ce nu se înțeleg soacra și nora. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 07 sep 2023, 16:03 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience