De ce nu merge Cosmin Seleși pe litoralul românesc: ”Nu suport. Sunt banii pe care eu îi muncesc”

Data publicării:
Sursa foto: Cosmin Seleși, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cosmin Seleși, Instagram

Cosmin Seleși a dezvăluit motivul pentru care nu-și petrece vacanțele pe litoralul românesc.

Cosmin Seleși a fost invitat în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, unde a povestit despre vacanța din Grecia, din care acesta și familia sa abia ce s-au întors. Fostul prezentator de la Te cunosc de undeva spune că alege această destinație pentru concediul de vară de ani de zile, și că nu a mai pășit pe litoralul românesc de foarte mult timp. 

„M-a costat dus-întors 64 de euro. Eu am la drum lung 300 de kilometri autonomie, mers normal, că eu nu merg tare cu copiii.

„De ce aleg Grecia de ani de zile? Înainte de Grecia am ales Bulgaria pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca. M-am dus la Albena, o stațiune închisă, are toate resorturile. La ora 23 se închide absolut tot.

Ai șezlongul tău pe plajă. Hotelurile sunt foarte drăguțe, eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive. Pentru că înnebunesc, nu-mi place când vin, își cumpără cu roaba, își iau mâncare și așa…”, a spus Cosmin Seleși, în emisiunea Vorbește lumea, potrivit fanatik.

Costi Ioniță, dezamăgit de experiența trăită în Grecia: ”E mizerabilă rău de tot”. Artistului nu i-a venit să creadă ce a găsit acolo VIDEO

De ce nu-și petrece Cosmin Seleși vacanțele pe litoralul românesc

Cosmin Seleși a vorbit și despre scumpirile de la noi din țară și despre cum litoralul românesc oferă servicii cu prețuri nejustificat de mari. În acest sens, fostul om de televiziune spune că nu alege să-și petreacă concediile în România, din cauza faptului că nu-și permite o astfel de opulență.

„Chiar dacă suna ciudat. Nu-mi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți permiți, nu suport ca în momentul în care…eu dacă comand un mușchi de vită sau o tochitură… și e rece….înnebunesc.

Ți-o aduce și după oră, se și supără că ai comandat tochitură sau ciorbă de burtă. Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

De ce să îți plătesc ție acum? Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a adăugat Cosmin Seleși.

Lidia Buble, apariție incendiară în Grecia. Artista s-a pozat într-un costum de baie foarte provocator FOTO

Dan Negru, dezamăgit de litoralul grecesc

Chiar dacă mai multe vedete, printre care și Cosmin Seleși, aleg să-și petreacă concediul în Grecia, Dan Negru și-a exprimat recent opinia pe rețelele de socializare despre litoralul din această țară. Prezentatorul de la Kanal D spune că a ajuns întâmplător acolo și că nu este deloc de acord cu cei care laudă Grecia, comparând acest litoral cu ”o adunătură de Eforie a anilor '90”.

„Când stăm în genunchi, alţii ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Ştiam că Atena, leagănul civilizaţiei democratice, a ajuns demult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor '90” , a scris Dan Negru într-o postare pe Facebook.

Tzatziki, beneficii neștiute pentru sănătate. Ce se întâmplă dacă mânânci castraveți murați cu smântână



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel