Costi Ioniță, dezamăgit de experiența trăită în Grecia: ”E mizerabilă rău de tot”. Artistului nu i-a venit să creadă ce a găsit acolo VIDEO

Captură video TikTok/ Costi Ioniță
Descriere foto: Captură video TikTok/ Costi Ioniță

Costi Ioniță a fost extrem de dezamăgit de experiența trăită în Grecia, destinație de vacanță aleasă de majoritatea românilor.

Costi Ioniță a ales să-și petreacă vacanța în Grecia, mai exact în Thasos, insulă frecventată de extrem de mulți turiști români. Chiar dacă această țară este destinația anuală a vacanței de vară a multor oameni din țara noastră, celebrul cântăreț a fost foarte dezamăgit de ce a găsit acolo. Principalul motiv este reprezentat de curățenia de acolo, care lasă de dorit. Artistul a filmat apa mării și a împărtășit imaginile în mediul online, cu fanii săi, pentru a le arăta faptul că în România este mai bine. După cum se poate observa în filmulețul lui Costi Ioniță, marea este plină de alge și, din albastrul în care ne-a obișnuit, s-a transformat în negru. 

”Sunt în Grecia, la mare, cică Thasos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel, tot la noi în România aș fi venit.”, a spus Costi Ioniță pe TikTok

Costi Ioniță, dezamăgit de Grecia

Postarea făcută de Costi Ioniță nu a fost însă luată în serios de toți urmăritorii artistului, care l-au întrebat dacă filmulețul este făcut în Dunăre. Cu această ocazie, prodcătorul muzical i-a dat replica acestuia, printr-un alt clip.

„Ce Dunăre, măi băiatule? Aici suntem în Thasos, figuri, altceva. Uitați mizeria. Tot România și litoralul românesc e forță. Eu nu glumesc, e mizerabilă rău de tot, mi-e și silă să intru în ea.”, a mai spus artistul.

@costi Reply to @marcelcostin2 #viral #fortza #costi #fy #fyp Mizerie in Grecia #thassosgreece ♬ Monalisa - Costi & Faydee & Marra

Daniel Buzdugan își petrece în fiecare an concediile în Grecia

În timp ce Costi Ioniță a rămas dezamăgit de experiența trăită în Grecia, Daniel Buzdugan se întoarce în această țară pentru a-și petrece vacanța în fiecare an. Îndrăgitul om de radio face asta de 11 ani și pare că nu s-a plictisit încă. Și pentru că dragostea pentru Grecia este atât de mare, vara trecută, Daniel Buzdugan l-a convins și pe Mihai Morar să i se alăture în călătorie.

„Am băut cea mai ieftină cafea cu domnul Buzdugan, într-un sat din Creta. Ne vede lumea mai în vârstă, mai săraci și li se face milă. Acum vorbesc serios, chiar am avut o notă de plată la o bătrânică care ea servea, ea gătea, ea ne făcea nota, și am mâncat caracatiță, vreo patru feluri de mâncare, iar la final a fost 30 de euro”, a povestit Mihai Morar, potrivit ego.

Care este motivul pentru care Daniel Buzdugan alege mereu Grecia

Pe lângă prietenii pe care și i-a făcut în Grecia, încă din anii facultății, atât el, cât și soția sa, Daniel Buzdugan spune că mai are un motiv, pentru care alege să-și petreacă vacanța în fiecare an, în această destinație. Tocmai pentru acest lucru, el este atenționat des de soția lui, care îl roagă să se oprească. 

„De multe ori izbucneam în râs. Deși merg de 11 ani acolo, merg în satele de munte, unde comand tot meniul, și când vine nota de 40 și ceva de euro, râd de mor. Nevastă-mea îmi spune să mă opresc, că sunt tâmpit la cap, dar efectiv nu pot să mă abțin. Cum, 40 de euro pe vin, sucuri, ceaiuri, tzatziky, mâncare. În plus sunt oamenii care te servesc foarte mișto”, a dezvăluit Daniel Buzdugan.

De ce nu s-ar muta Daniel Buzdugan în Grecia

Chiar dacă se declară a fi un mare fan al acestei destinații turistice, prezentatorul de matinal spune că nu ar putea să locuiască permanent în aceasta țară. Asta nu pentru că nu și-ar dori acest lucru, ci pentru că meseria și, implicit, resursele financiare, nu l-ar ajuta.

„Nu m-aș muta. Nu am posibilități. Una e să te duci ca turist și alta e să stai acolo”, a mai mărturisit Daniel Buzdugan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 iun 2022, 18:07 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience