Cât s-a îmbogățit Maria Cârneci din muzică în aproape jumătate de secol. Artista a dezvăluit abia acum: „Sunt bogată, într-adevăr” 

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Maria Cârneci a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit cât de bogată este, de fapt.

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Are o carieră de succes de aproape jumătate de secol în industria muzicală și datorită vocii sale a încântat milioane de oameni. Cântăreața de muzică populară a spus abia acum cât de bogată este, de fapt.

Cât s-a îmbogățiț Maria Cârneci din muzică în aproape jumătate de secol. Artista a dezvăluit abia acum: „Sunt bogată, într-adevăr” 

Deși are o carieră de zeci de ani, cântece și albume devenite celebre, Maria Cârneci a dezvăluit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că nu este bogată din punct de vedere material. Artista de muzică populară a ținut să precizeze că bogăția sa constă în legăturile cu prietenii și familia, precum și în realizările sale artistice. Cu toate acestea, Maria Cârneci a mărturisit că a reușit să-și asigure un trai decent și să-i cumpere o casă fiului ei și nurorii sale.

„Sunt bogată dacă ne referim la prieteni, neamuri. Din punct de vedere material nu cred ca găsești cântăreți bogați, adică depinde fiecare ce a făcut. Suntem undeva la un trai decent, adică nicio comparație cu ce are un artist aici și ce are unul afară, care poate iese la pensie cu 10 cântări, nu contează treaba asta.

Adică am o locuință frumoasă, am fost în stare, pentru băiatul meu și pentru nora mea, să le cumpăr o casă frumoasă. Nu am mașină. După ce s-a întâmplat cu soțul, eu am vândut mașina. Am carnet, dar nu am putut să o mai privesc pentru că o asociam cu el. Sunt bogată, într-adevăr. Eu am câștigat bani, e greu să faci o piesă două, trei, cinci, zece, un CD, dar să îți lași numele pe atătea piese, cu cele mai bune orchestre din România. Costume populare, farduri, cât de cât să fiu decent îmbrăcată, să fiu coafată, să fiu cât de cât un om la care cei care mă plătesc să mă duc să cânt sau să susțin un concert să le facă plăcere. Tot timpul sunt atentă la detalii, dacă nu sunt pregătită, nu mă duc. Deci nu sunt chiar atât de bogată, am cât să mă simt bine, atât”, a spus Maria Cârneci la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Informații de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, după ce a fost transferat de la Cluj-Napoca la București

Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci

În cadrul emisiunii, Maria Cârneci a dezvăluit fără rețineri cu cine nu ar cânta niciodată. Cântăreața de muzică populară nu a dat un nume, dar a spus că nu s-ar urca pe aceeași scenă cu cineva care nu are talent.

„Au mai fost situații când mi s-a propus să facem duete însă sunt la anii când pot să aleg un partener de duet, să fie măcar așa, să știu că este profesionist. Nu aș accepta niciodată cu unul care nu are niciun talent. Să știi că în lumea voastră sunt oameni talentați, nu profesioniști, dar se descurcă, fac față. Și pe la nunți se mai bagă nașul sau câte unul și mai cântăm împreună, nu e asta problema. Dar nu aș cânta niciodată cu unul care nu simte, nu are nicio chemare către treaba asta. Dar în rest dacă vine unul și văd că are voce, e drăcos acolo pe scenă și știe, de ce nu? Nu am pretenții că ăla are voie și ăla n-are voie. ”, a spus Maria Cârneci, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: „Au fost discuții”. Bursucu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre certurile cu Teo Trandafir. Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmatGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel