De ce NU e bine să le spunem celorlalți planurile noastre. Psiholog Maria Timuc, EXPLICAȚIE

Data publicării:
Unsplash.com/autor Ben White
Descriere foto: Unsplash.com/autor Ben White

Psihologul Maria Timuc a explicat pentru DC News de ce nu e bine să spunem altor persoane despre planurile noastre, înainte de a le duce la capăt. 

Întrebată de DC News „de ce atunci când avem un plan măreț pe care vrem să-l ducem la capăt este bine să nu-l spunem nimănui”, Maria Timuc, doctorul de suflete, a declarat că „acesta este un principiu inițiatic foarte puternic”. 

Maria Timuc ne-a explicat că „mi s-a întâmplat de foarte multe ori să greșesc și să zic. Există o carte în care un maestru oferă câteva principii inițiatice. Acesta este principiul inițiatic numărul 1: Să nu spui planurile tale pozitive celorlalți. De ce? Pentru că cei din jurul nostru ne pot ataca involuntar. Pot emite negativ. Pot avea gelozie, invidie... Nu că vor! Sora ta, fratele tău... se întâmplă de multe ori”.

Potrivit celor spuse de doctorul de suflete, Maria Timuc, în mod inconștient, persoanele apropiate pot afecta mersul planului în cauză. Citește mai multe pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel