De ce nu a mers relația dintre Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu: „Era când cu unul, când cu altul”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merisoreanu și Gheorghe Turda/ captură TV/ colaj foto

Gheorghe Turda a dezvăluit cum era Elena Merișoreanu pe vremuri, în relație.

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu au dezvăluit recent faptul că s-au iubit în secret, în urmă cu ani buni de zile, lucru care a luat prin surprindere pe toată lumea. Mai mult, artistul declara și faptul că era pe cale să ajungă în fața altarului cu celebra solistă de muzică populară, însă acum combate toate zvonurile. Gheorghe Turda a dat acum și cărțile pe față și a dezvăluit faptul că relația celor doi nu a mers la nivelul următor din cauza faptului că Elena Merișoreanu era extrem de nehotărâtă. Ba mai mult, acesta spune că interpreta de muzică populară avea destul de multe opțiuni la vremea aceea, motiv pentru care lucrurile s-au deteriorat cu timpul.

„Elena Merișoreanu  e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a mărturisit Gheorghe Turda, în cadrul unei emisiuni TV.

Te poate interesa și: Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi. Ce l-a emoționat pe artist, în prag de sărbători: „Nu va fi înlocuită cu nimeni”

 

„Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă”

Cu câteva zile în urmă, artistul avea doar cuvinte de laudă la cea care i-a fost parteneră în vremurile trecute. Gheorghe Turda spunea că Elena Merișoreanu era de-a dreptul perfectă, însă nu s-a ajuns niciodată între cei doi la mai mult decât la o iubire pură. Motivul era reprezentat de vremurile trecute și de concepțiile care erau pe atunci. 

„Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise.

Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară! A fost însă o iubire curată. Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată.Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm”,  a declarat Gheorghe Turda, pentru Playtech.

Pe aceeași temă: Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani: „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână...” Artistul este în cea mai bună formă

 

Și Elena Merișoreanu a confirmat vestea neașteptată. Artista confirmă faptul că cei doi erau pe cale să ajungă în fața altarului, însă destinul i-a dus în final pe căi separate. 

„Eram prieteni, da, am fost la un pas să ne și căsătorim, am fost colegă cu el, la Rapsodia Română. E un coleg extraordinar, am rămas în relații bune.”, a spus și Elena Merișoreanu.

VEZI și: Ritualul prin care Gheorghe Turda ia legătură cu soția sa moartă: „În secunda următoare îmi apare chipul ei în față”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel