De ce are Cătălin Botezatu unghiile NEGRE: Trebuia să explic asta. Înțelegeți odată pentru totdeauna!

Data publicării:
Catalin Botezatu, foto Instagram
Descriere foto: Catalin Botezatu, foto Instagram

Cătălin Botezatu și-a dezvăluit marele secret al unghiilor negre.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri români, unul dintre cei mai râvniți burlaci din România și un rege al extravaganței și al luxului. 

Aflat în vacanță în Maldive, pe cea mai apreciată insulă de acolo, alături de reporterul "Teo Show", care l-a filmat din cap până în picioare, unul dintre obiceiurile... ciudate ale lui Cătălin Botezatu a fost dezvăluit publicului. 

Nu e un secret că designerul român iubește să călătorească în cele mai frumoase și extravagante destinații de vacanță de pe glob, dar de această dată, după un drum lung, a ajuns într-un paradis exotic.

Ei bine, în călătoria lor lungă, cu trei avioane și un yaht, la un moment dat, cameramanul a filmat un detaliu uluitor la Cătălin Botezatu, pedichiură neagră, motiv pentru care celebrul designer a fost nevoit să-și dezvăluie secretul acestui tip de pedichiură.

"Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă!

Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate)

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate", a declarat Cătălin Botezatu.

Citește continuarea pe DC Medical.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel