De ce apare Kate Middleton mereu cu degetele bandajate. Problemele de sănătate cu care s-ar mai confrunta prințesa de Wales

Data actualizării: | Data publicării:
Kate Middleton. Sursă foto: Agerpres
Descriere foto: Kate Middleton. Sursă foto: Agerpres

Absenţa prinţesei de Wales de la evenimentele publice au alimentat speculaţiile privind starea sa de sănătate, iar fanii au început să se întrebe care este motivul pentru care prințesa a apărut de atâtea ori cu degetele bandajate.

Fanii  au rămas nedumeriți de ce Kate Middleton a fost adesea văzută purtând plasturi la mâini. Prințesa de Wales, care este cunoscută pentru dragostea ei pentru gătit și grădinărit, a fost fotografiată de nenumărate ori cu mâinile bandajate, iar imaginile au dus la speculații.

Anul trecut, în timpul festivităților Jubileului de Platină de la Castelul Cardiff, Kate a fost văzută cu un plasture pe degetul mare de la mâna dreaptă.  În ciuda acestui fapt,  ea a apărut binedispusă, salutând cu bucurie fanii alături de Prințul William și copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte.

În 2019, Kate Middleton a fost văzută purtând platuri la ambele mâini, la RHS Chelsea Flower Show. Totodată, și în 2016 a fost văzută purtând plasturi la mâini. Detaliul a fost observat în timp ce Kate o ținea de mână pe Charlotte, la o slujbă religioasă din Berkshire. Câteva zile mai târziu, prințesa de Wales a fost văzută, din nou, la Festivalul Regal de la Royal Albert Hall din Londra Kate cu un bandaj pe mână, relatează Bristol Post.

Te-ar putea interesa și: Kate Middleton anunță că are cancer: A fost un "șoc uriaș" după "câteva luni incredibil de grele"

Unii oameni cred că prințesa s-ar putea să fi suferit aceste mici răni în timp ce se bucura de una dintre pasiunile ei, grădinăritul. Palatul spunea: „Nu avem niciun comentariu despre bandaje”. Anul acesta, au existat o mulțime de zvonuri despre sănătatea prințesei după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Cu toate că a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, după operația abdominală pe care a suferit-o în luna ianuarie, mai mulți membri ai familiei regale nu știu nici acum cum se simte prințesa de Wales. O sursă a declarat pentru Us Weekly Magazine că Palatul nu spune prea multe despre sănătatea lui Kate.

„Câțiva dintre angajații seniori ai lui Kate nu au putut să o vadă sau să vorbească cu ea și nici măcar nu au știut despre operație până când a fost anunțată, așa că i-a luat pe nepregătite. Doar câțiva oameni știu ce se întâmplă cu adevărat, iar ei sunt foarte secretoși”, a declarat o sursă pentru revista Us Weekly.

De asemenea, au existat speculații de-a lungul timpului că prințesa suferă de tulburări alimentare. Pe fondul recuperării sale îndelungate după operația abdominală, unii internauți au presupus că prințesa de Wales lipsește de la angajamentele publice din cauza luptei sale cu bulimia, potrivit The List.

În octombrie 2023, un utilizator X (fostul Twitter), a distribuit o postare care sugera că prințesa de Wales se luptă cu bulimia, invocând bandajele de pe degete ca dovadă.

„Se luptă Kate Middleton cu bulimia? A fost văzută din nou cu bandaje pe degete! Pe 4 octombrie, a fost bine; pe 5 octombrie, nu. În mod clar, aceasta nu este un accident, ci ceva mult mai grav”.

Persoanele care suferă de bulimie pot dezvolta semnul lui Russell, un simptom fizic caracterizat prin vânătăi, calusuri sau cicatrici la nivelul degetelor de la mâini, din cauza vărsăturilor autoprovocate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel