De ce a izbucnit Adela Popescu în lacrimi chiar în mijlocul unui supermarket: „40 de minute în hohote”

Data publicării:
Adela Popescu, captura foto Youtube/ Horia Brenciu
Descriere foto: Adela Popescu, captura foto Youtube/ Horia Brenciu

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a izbucnit în lacrimi în mijlocul unui magazin. Ce i-a transmis fratele ei la telefon?

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Este mamă a trei băieți minunați, dar reușește cu brio să se împartă între viața de familie și cea profesională. La doar două luni după ce l-a născut pe cel de-al treila copil, blondina s-a întors în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV. 


Chiar dacă este o femeie puternică, Adela Popescu susține că a avut multe momente de-a lungul timpului când s-a simțit depășită de situația. Invitată în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu, Adela Popescu a dezvăluit un moment emoționant de la începutul pandemiei de COVID-19. Fratele ei i-a dat un telefon care a răvășit-o pe frumoasa vedetă și a făcut-o să plângă în hohote 40 de minute. 


„M-a afectat în prima perioadă pentru că Radu plecase la filmări, iar când lipsește partenerul e ceva foarte special chiar dacă tu ai tot ce îți trebuie. M-am îmbolnăvit eu foarte tare nu mai puteam să vorbesc deloc, aveam o laringită puternică și tuse, cel mic a făcut pneumonie și mama la fel, asta în contextul în care debutase o psihoză că toți ne vom îmbolnăvi și vom muri, iar o lună nu a fost ușor. Dar m-am pus pe picioare. 


Am avut o ieșire nervoasă, m-am dus să fac cumpărături la supermarket și aveam căciulă pe cap că nu trebuia nici părul să fie atins de virus, aveam mască, mănuși, ochelari. În timp ce stăteam în superpmarket m-a sunat fratele meu și mi-a zis surioară, indiferent ce s-ar întâmpla, indiferent ce ai nevoie noi suntem aici, te rog să ne suni să venim să te ajutăm. Ei erau în București, dar au familiile lor și era nebunia aia că nu trebuie să te întâlnești cu nimeni. El dacă voia să îmi aducă ceva îmi arunca peste gard. Și nu știu de ce m-a făcut pe mine să plâng 40 de minute în hohote deci eram în supermaket și plângeam cu suspine pur și simplu”, a declarat Adela Popescu pe Youtube. 

 

Citește și: Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Petrică Mâțu Stoian. Constantin Enceanu, detalii despre înmormântare: „Puteți merge să vă luați un ultim rămas bun”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel