Unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Petrică Mâțu Stoian. Constantin Enceanu, detalii despre înmormântare: „Puteți merge să vă luați un ultim rămas bun”

Data publicării:
Constantin Enceanu, foto Facebook
Descriere foto: Constantin Enceanu, foto Facebook

Constantin Enceanu a dezvăluit unde va fi înmormântat regretatul Petrică Mâțu Stoian. 

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață la doar 61 de ani, în urma unui șoc septic.


Regretatul artist a ajuns în stare gravă la spitalul din Reșița, imediat după ce a făcut terapie în camera hiperbară, ca tratament pentru recuperarea post COVID-19. De asemenea, acesta era și sub tratament medicamentos, fiindu-i administrate anticoagulante.


Cântărețul de muzică populară rămăsese cu sechele pulmonare în urma infecției cu COVID-19. Petrică Mâțu Stoian ar fi vrut să-și revigoreze plămânii așa că apelat la ajutorul unei clinici private pentru a face terapie în camera hiperbară. Prietenii artistului au povestit că după prima ședință acesta s-a simțit bine, dar în cursul nopții starea lui s-a înrăutățit și a fost dus la Spitalul Județean din Reșița. 


Constantin Enceanu avea o relație de prieteni foarte bună cu regretatul artist și a dezvăluit unde pot merge cei care i-au apreciat muzica lui Petrică Mâțu Stoian pentru a-și lua rămas bun. 


Regretatul interpret de muzică populară va fi înmormântat la Biserica Mântuleasa din Craiova, acolo unde și-a pregătit deja locul de veci.


”Mâine (n.r. marți) la ora 10:00, va fi depus la Teatru ”Marin Sorescu” din Craiova până miercuri, în jurul orei 12:00, atunci când are loc slujba de înmormântare. Mi s-a transmis că va merge la Biserica Mântuleasa, undeva pe Unirii și de acolo la Cimitirul Ungureni, unde și-a făcut locul de veci. De mâine de dimineață până miercuri puteți merge la Craiova să vă luați un ultim rămas bun de la Petrică Mâțu Stoian”, a spus Constantin Enceanu la ”Acces Direct”.


Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mâțu Stoian: „N-am mare lucru”


Constantin Gușman a fost ultima persoană care a vorbit cu interpretul. Impresarul a încercat să ia legătura cu artistul chiar sâmbătă dimineață. Regretatul cântăreț i-a spus acestuia la telefon că se simte bine și nu este nimic grav. Care au fost ultimele cuvinte ale lui Petrică Mâțu Stoian? 


„L-am sunat și am vorbit cu el, a zis că stai linișit că n-am mare lucru, că m-a stabilizat și mă duc înapoi. L-am sunat pe la 10 și ceva și mi-a zis că sunt cu domnul medic”, i-a spus Petrică Mâțu Stoian impresarului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel