De câte ședințe de epilare definitivă avem nevoie pentru a vedea primele rezultate. Andreea Tudorache: „Rezultatele vin, în proporție de 60-70%” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a fost invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, unde a spus după câte ședințe de epilare definitivă se văd primele rezultate.

Epilarea definitivă este o procedură pentru îndepărtarea părului nedorit din diverse zone ale corpului, precum brațe, axile, picioare sau zona inghinală. Tot mai multe femei și bărbați apelează la această metodă pentru a scăpa de necesitatea epilării frecvente sau a altor metode temporare de îndepărtare a părului. Epilarea definitivă permite persoanelor să se bucure de o piele netedă și lipsită de păr pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

După câte ședințe de epilare definitivă se văd primele rezultate

Este important să înțelegem că, în ciuda denumirii sale, epilarea definitivă nu este cu adevărat „definitivă”. Deși oferă rezultate uimitoare și pe termen lung în eliminarea părului nedorit, este posibil ca unele fire de păr să crească din nou în timp. Acest lucru se datorează, în parte, ciclului natural de creștere a părului, care poate varia de la o persoană la alta și de la o zonă a corpului la alta. Invitată în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a spus după câte ședințe de epilare definitivă se văd primele rezultate.

„Părul este venit să ne protejeze de mediul exterior. E un mecanism de apărare al corpului. Nu e ceva ce putem elimina 100%, dar epilarea definitivă îți schimbă viața. Noi am făcut un protocol pe un an de zile. În primele 5 luni vii la 4 săptămâni, deci să nu treacă mai puțin și după 5 luni ajungem la 6-7 săptămâni. Într-un an de zile ar trebui să acopere cam între 8 și 10 sedințe.

Recomandăm pentru a acoperi toate fazele de creștere a firului de păr, iar după în funcție de persoană sau de problemele hormonale, la 6 luni sau un an de zile. Contează și ce mâncăm, stresul. Sunt tot un mecanism de răspundere și se întâmplă niște dereglări hormonale în organism. Deci 6 luni este întreținerea, cam așa”, a spus Andreea Tudorache, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

Te-ar putea interesa și: Este sau nu periculoasă epilarea definitivă pentru sănătate? Adevărul despre radiațiile emise de aparatul care te scapă definitiv de păr

Te-ar putea interesa și: Afecțiunea rară de care suferă Jador. Artistul a mărturisit abia acum: „Fac parte din 0,01% dintre persoanele de pe glob cu problema asta. Îți vine să plângi pur și simplu”

Rezultatele vin după prima ședință

Andreea Tudorache a subliniat că rezultatele pot fi vizibile chiar și după prima ședință de epilare definitivă. Aproximativ 70% din păr este eliminat imediat, iar restul părului va continua să cadă în următoarele săptămâni. 

„Rezultatele vin, în proporție de 60-70%, după prima ședință. Cam 70% din părul pe care îl ai este ars, adică nu-l vei mai avea luna viitoare. Părul cade, se duce foliculul de laser în bulbul de păr, el trebuie să crească ca să iasă și cam acesta este ciclul de creștere, 2-3 săptămâni, în funcție de zonă. E diferit în funcție de brațe, picioare sau față”, a mai declarat Andreea Tudorache, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

În concluzie, epilarea definitivă poate fi o soluție eficientă pentru îndepărtarea părului nedorit, dar este important să aveți așteptări realiste și să urmați îndrumările specialiștilor pentru a obține cele mai bune rezultate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel