De cât timp este măritată Alexandra Stan. Elena Lasconi a dat-o de gol: „Mr. Saxobeat este din Câmpulung. Am oficiat, “în secret”, căsătoria”

Data actualizării: | Data publicării:

Alexandra Stan a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că s-a căsătorit. De ce au ținut totul secret?

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Vedeta a ținut totul ascuns și a avut parte de un eveniment la care au participat doar familia și nașii. 

 

Artista și-a cunoscut iubitul în urmă cu doar câteva luni, dar deja au ales să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Alexandra Stan este foarte fericită și a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Emanuel. 


„Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a spus Alexandra Stan pentru VIVA!. 

 

 

Artista și-a dorit foarte mult o relație cu Emanuel deoarece a fost dragoste la prima vedere. Vedeta nu a vrut să forțeze lucrurile și a avut răbdare ca bărbatul să facă primul pas.

 

”Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită”, a mărturisit vedeta. 

 

Alexandra Stan și Emanuel s-au căsătorit în urmă cu două luni. Elena Lasconi i-a dat de gol pe cei doi: 

 

 

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung!

Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, “în secret”, căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel.

Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.

Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a “transpirat” nimic despre această căsătorie spune multe.

Casă de piatră @alexandrastan și @emanuelnecatu!”, a scris Elena Lasconi pe Instagram. 

 

Citește și: Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Querida o face praf pe actriță: „Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel