Adela Popescu a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Querida o face praf pe actriță: „Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli?”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Adela Popescu, colaj foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Adela Popescu, colaj foto Instagram

Oana Zăvoranu este înfuriată după ultimele postări ale actriței Adela Popescu din mediul online. Querida a luat-o la rost pe fosta prezentatoare TV.

Oana Zăvoranu este foc și pară după ultimele postări ale actriței Adela Popescu. 

În urmă cu câteva zile, Adela Popescu a făcut o serie de Insta Story-uri în care a răspuns valului de reacții negative pe care le-a avut la una dintre postările sale plătite.

Vedeta le-a explicat fanilor că postările plătite sunt la fel ca reclamele de la TV care întrerup programul. Ea spune că este nevoită să adopte parteneriate de acest fel, pentru că altfel nu și-ar putea permite să-și facă viața privată publică, din lipsa timpului, transformând astfel timpul petrecut pe Instagram într-un job.

Mai mult, fosta prezentatoare Tv a mărturisit că se simte datoare față de cei care îi trimit cadouri, astfel că ține să le mulțumească în mod public. 

În cel mai recent video de pe contul său de Youtube, Oana Zăvoranu o pune la zid pe Adela Popescu pentru declarațiile făcute pe Instagram. 

„Din seria “familii de mocangiști”, vă prezentăm azi trei cupluri care fără aronduri nu mai pot nici respira. Radu Vâlcan și Adela Popescu bat recordul la mocangeli pe bază de vedetism.
Dinu și Deea Maxer se înscriu și ei în topul “select” prin promovări penibile, iar fiica Andreei Esca, cu al ei iubi cântăcios, Mario Fresh, vine tare din urmă să prindă un loc în față pe lista Oanei Zăvoranu! Ce vând ei gâștelor care îi urmăresc și de ce au ajuns în vizorul Oanei Boss, vedeți fix acum!”, și-a prezentat Querida subiectul emisiunii, pe Instagram.

 

Ulterior, în emisiunea de pe Youtube, Oana Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa Adelei Popescu. 


„Fetiță, oamenii te urmăresc pe tine, în cazul în care nu ai înțeles, nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, ci pentru că apari pe sticlă. Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete. (…) Omul, când se uită și o știe pe vedeta Adela Popescu, care a jucat și ea în niște telenovele, vrea să o vadă, să vadă artistul [nu diverse produse sau servicii promovate]. (…) Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli? (…) Ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală când te văd prima oară, să vezi tu omor ce-ți iei”, a spus Oana Zăvoranu.

Querida l-a atacat și pe soțul vedetei, pe Radu Vâlcan, despre care a sugerat că face toată treaba  în casă, în timp ce soția sa este ocupată. 

„El face de toate. El sigur face curățenie. Dă și cu mopul, spală geamurile, calcă. Adeluța este ocupată”, a mai spus Oana Zăvoranu. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel